Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea a stabilit tactica PSD pentru conflictul cu presedintele Iohannis pe tema numirilor de ministri

B1 B1,
Liviu Dragnea a stabilit tactica PSD pentru conflictul cu presedintele Iohannis pe tema numirilor de ministri

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca deocamdata nu va face nimic in ceea ce priveste refuzul presedintelui Iohannis de a-i numi pe Mircea Draghici si Lia Olguta Vasilescu pentru Transporturi, respectiv. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD:I-am rugat sa analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred ca pot fi relocate in Sanatate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Liviu Dragnea, ultimatum pentru Klaus Iohannis: Mai asteptam putin, poate presedintele ne spune ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca reprezentantii coalitiei mai asteapta putin in privinta propunerilor pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor, precizand ca presedintele.

Sedinta PSD s-a incheiat. Dragnea cere taierea bugetelor pentru serviciile secrete. Despre avizul CSAT: E nevoie de avizul lui Iohannis si pentru viata?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut Guvernului sa reanalizeze sumele importante pe care le-a alocat serviciilor secrete in proiectul de buget pentru 2019. El a avertizat ca daca acest lucru nu se va.

Firea: Nu plec la niciun alt partid, sunt membru PSD / Ma gandesc sa-l contracandidez pe Liviu Dragnea, oriunde se duce el

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarat, sambata seara, la Romania TV, ca nu doreste sa plece la alt partid, dar crede ca va fi data afara din PSD, iar anul viitor ar putea candida ca independent la primarie in cazul in care Liviu Dragnea va mai fi presedintele partidului. Ea spune ca nu s-a gandit si la o candidatura la prezidentiale, dar ca ar lua in calcul sa il contracandideze pe Liviu Dragnea la orice functie.

Liviu Dragnea, despre discutiile din Comitetul Executiv National al PSD

Update: Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa CExN ca a cerut partidului sa se reanalizeze sumele alocate prin bugetul de stat functionarii serviciilor secrete. Am rugat-o pe doamna.

Liviu Dragnea, mesaj catre Iohannis: Ne-a facut de ras

Presedintele PSD Liviu Dragnea a organizat o conferinta de presa, duminica seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National, in care a vorbit despre bugetul de stat pe 2019 si a lansat noi acuzatii la.

Sexy-PSD-ista Corina Bogaciu il paraseste pe Liviu Dragnea pentru Victor Ponta (FOTO)

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liviu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia.

Sondaj IMAS: PSD se mentine n topul intentiilor de vot, dar e amenintat serios de PNL. Cti romni l-ar vota pe Liviu Dragnea la prezidentiale

PSD ramane primul in topul intentiilor de vot la europarlamentare si parlamentare, cu 17,4%, insa avansul fata de PNL este unul extrem de mic, liberalii fiind cotati cu 16,5% la euroalegeri, respectiv 15,2% la parlamentare, potrivit unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Klaus Iohannis este cel mai bine cotat prezidentiabil, cu 34,4%, in vreme ce cota electorala a lui Liviu Dragnea este de aproape sase ori mai mica.

A intors din nou armele impotriva lui Liviu Dragnea? Ministrul Niculae Badalau, la masa cu pucistii Stanescu si Buzatu: La o cafea cu prietenii! (FOTO)

Ministrul Economiei, Niculae Badalau,revine in tabara pucistilor din PSD. Iertat de Liviu Dragnea si pus ministru al Economiei, Badalau a postat, joi, contul sau de Facebook o fotografie in.

Dragnea se lupta pentru programul vitamina D pentru copii, dar aceasta e deja gratuita in cazul celor mici. Expert: Organizatia Mondiala a Sanatatii nici nu recomanda asa ceva

Liviu Dragnea a declarat ca tine foarte mult ca o suma importanta din bugetul serviciilor secrete sa ajunga in programele pentru sanatatea copiilor. El s-a referit concret la un program de acordare de vitamina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )