Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ludovic Orban, despre conflictul dintre Dragnea si Tariceanu: Se cearta pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de acolo

B1 B1,
Ludovic Orban, despre conflictul dintre Dragnea si Tariceanu: Se cearta pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de acolo

Chestiuni de impartire a ciolanului, asa numeste presedintele PNL, Ludovic Orban, scandalul din interiorul coalitiei PSD extrem de vizibil acum cu legea offshore. Se cearta pe ciolan, dar nu va pleca . continuă pe B1

Ludovic Orban, despre tensiunile dintre Tariceanu si Dragnea:Se cearta pe ciolan, dar nu va pleca niciunul de acolo

Intrebat daca in momentul de fata exista tensiuni intre ALDE si PSD, presedintele PNL, Ludovic Orban, a raspuns ca sunt chestiuni de impartirea ciolanului, potrivit Agerpres.

Orban, despre sesizarea premierului la CCR:Doamna Dancila cred ca nici nu stie ce a semnat / E acolonumai pe post de fraier

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat marti, referindu-se la sesizarea Curtii Constitutionale pe tema constituirii completurilor de cinci judecatori, ca premierul Viorica Dancila nici nu stie ce a semnat, ea fiind bagata in toata povestea asta de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, transmite Agerpres.

Condamn exploatarea politica a unei chestiuni de constiinta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi la Arad ca referendumul de sambata si duminica vizeaza o problema de constiinta si de aceea liberalii nu s-au pozitionat politic in legatura cu acest vot, el adaugand ca sunt de condamnat toti liderii politice, 'in frunte cu Dragnea ', care incearca sa foloseasca referendumul ca sursa de capital electoral.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ludovic Orban: Referendumul este cea mai importanta forma de exercitare a democratiei

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat vineri, la Arad, ca referendumul de sambata si duminica vizeaza o problema de constiinta si de aceea liberalii nu s-au pozitionat politic in legatura cu.

Tudorel Toader refuza sa vorbeasca despre o posibila ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere: Ce spune ministrul despre intalnirea cu Dragnea si Tariceanu (VIDEO)

La finalul intalnirii pe care a avut-o la Parlament cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, Tudorel Toader a facut apel la orice truc posibil pentru a refuza sa raspunda precis daca se va o ordonanta de.

Dragnea si Tariceanu, intalnire misterioasa: OUG pe justitie, marea tinta

Ministrul Justitiei a anuntat ca proiectul de OUG pentru legile justitiei e gata. in aceeasi zi, Dragnea, Tariceanu si Toader s-au intalnit ca sa discute ultimele detalii. Liviu Dragnea, presedinte PSD, Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, si Tudorel Toader, ministrul Justitiei, ar fi avut o intalnire de ultima ora ca sa discute despre OUG care-i [] .

Dragnea, Tariceanu si Toader, discutii despre amnistie: Liderul PSD cere insistent o Ordonanta de urgenta

Liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vor discuta, joi, despre Ordonanta de Urgenta privind amnistia, informeaza Digi 24. Dragnea si.

Dragnea, Tariceanu si Toader, intalnire privitoare la legile justitiei

Liderii coalitiei de guvernare Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu s-au intalnit astazi cu ministrul Tudorel Toader pentru a discuta despre textul ordonantei de urgenta pe tema legilor Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )