Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prin decizia Curtii, a castigat statul de drept

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prin decizia Curtii, a castigat statul de drept

Ministrul Jutitiei, Tudorel Toader, considera ca decizia Curtii Cosntitutionale privind conflictul cu presedintele tarii nu adauga nimic la Constitutie, nu schimba nimic din arhitectura statului de drept si nu schimba nimic din raporturile stabilite de Constitutie intre autoritatile care au fost in conflict. Toader considera ca in urma deciziei a castigat statul de drept si s-a facut o absolut necesara delimitare intre competentele pe stat constitutional pe care le au cele doua parti care au fost parte la respectivul conflict. continuă pe Ziarul Bursa

Decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului sef al DNA a fost publicata in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedinte, generat de refuzul sefului statului de a da curs propunerii de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si a stabilit ca presedintele urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului sef al DNA a fost publicata in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale, care a constatat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si presedinte, generat de refuzul sefului statului de a da curs propunerii.

Decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA va fi citita joi in plenul Curtii

Ziua Z pentru Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi. Judecatorii Curtii Constitutionale vor face joi publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa o revoce pe sefa DNA. CCR i-a dat dreptate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )