Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reganditi legile justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reganditi legile justitiei

Legile justitiei au intrat inca o data in vizorul Comisiei Europene care avertizeaza cu privire la pericolul regresarii si va informeaza ca va analiza in detaliu modificarile finale aduse legii justitiei, codurilor penale si legilor privind conflictul de interese si coruptia pentru a stabili impactul acestora asupra eforturilor de garantare a independentei sistemului judiciar si de combatere a coruptiei. continuă pe Ziarul Bursa

Legile justitiei, la CCR; Judecatorii constitutionali raspund marti sesizarilor PNL si iCCJ

Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei dezbate, marti, obiectiile de neconstitutionalitate care au fost formulate de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) si PNL, la legile justitiei,.

Legile justitiei, la CCR: Judecatorii constitutionali raspund marti sesizarilor PNL si iCCJ

Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei dezbate, marti, obiectiile de neconstitutionalitate care au fost formulate de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) si PNL, la legile justitiei,.

USR a contestat legile Justitiei la CCR. Trei liberali au semnat sesizarea, desi PNL s-a opus initial demersului USR

Liderul USR, Dan Barna, a depus la Curtea Constitutionala CCR) o contestatie pentru cele trei legi ale Justitiei modificate in Parlament si spune ca juristii USR au descoperit si alte motive de neconstitutionalitate fata de cele sesizate deja de PNL. Potrivit unor surse politice, trei parlamentari PNL au semnat sesizarea USR, altfel, partidul condus de Dan Barna n-ar fi avut suficiente semnaturi pentru a contesta legile Justitiei.

BOMBA ZILEI! Tudorel Toader va fi dat afara din GUVERN?! Legile justitiei DEZBINA coalitia PSD-ALDE. CE VREA sa faca Liviu DRAGNEA

Legile justitiei, promovate de guvernarea PSD-ALDE si care au inflamat intreaga societate, par sa provoace disensiuni puternice intre cei doi parteneri ai coalitiei aflate la putere. Soarta.

Legile justitiei DEZBINA coalitia PSD-ALDE. Negocieri DURE pentru pastrarea lui Tudorel Toader. Ce vrea Liviu Dragnea (Surse)

Legile justitiei, promovate de guvernarea PSD-ALDE si care au inflamat intreaga societate, par sa provoace disensiuni puternice intre cei doi parteneri ai coalitiei aflate la putere. Soarta.

Raluca Turcan: Viorica Dancila a mintit public cand a afirmat ca Frans Timmermans sustine modificarile PSD-ALDE la legile Justitiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, ca pozitia venita miercuri, de la Comisia Europeana, arata ca premierul desemnat, Viorica Dancila, a mintit public atunci cand a afirmat ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, sustine modificarile facute de PSD-ALDE la legile Justitiei.

Ziua Unirii Principatelor, sarbatorita miercuri: Scurte ceremonii militare, depuneri de coroane si Hora Unirii. La Iasi, primarul ii asteapta la manifestari pe toti cei care au protestat fata de modificarile la legile justitiei

Cateva mii de ieseni sunt asteptati, miercuri, 24 ianuarie, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane, insa nici presedintele Klaus Iohannis si nici liderul PSD Liviu Dragnea nu au confirmat prezenta la eveniment, iar primarul Mihai Chirica face apel la cei care au protestat fata de modificarile la legile justitiei sa vina la ceremonii, relateaza News. ro. La Focsani, autoritatile au programat un spectacol folcloric, iar imnul national va fi intonat de Marcel Pavel, la manifestari fiind asteptate, de asemenea, cateva mii de persoane. La Galati, se va dansa Hora Unirii la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar 100 de fete din Romania si R. Moldova vor defila in costume populare. In alte orase din tara sunt programate manifestari modeste, care includ ceremonii militare si depuneri de coroane de flori.

Siegfried Muresan, despre reactia UE pe legile Justitiei: Este de o duritate fara precedent. Romania risca sa piarda fonduri europene, risca marginalizarea

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan sustine ca Romania risca sa piarda din fondurile europene alocate in cazul in care guvernarea PSD-ALDE va continua sa modifice legislatia din domeniul Justitiei. Presedintele si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker si Frans Timmermans, au dat publicitatii, miercuri, o declaratie comuna in care anunta ca va analiza in detaliu modificarile finale aduse legilor justitiei.

Curtea Constitutionala S-A PRONUNTAT pe LEGILE JUSTITIEI: Ce se intampla cu reformele facute de PSD-ALDE (VIDEO)

Judecatorii constitutionali s-au pronuntat marti privind obiectiile de neconstitutionalitate formulate asupra legilor justitiei trecute in forta de PSD-ALDE prin Parlament. Curtea.

Avertisment dur din partea Comisiei Europene in legatura cu legile justitiei: Apel la Parlamentul Romaniei sa regandeasca actiunile propuse, sa lanseze dezbaterea conform recomandarilor CE si sa construiasca un consens privind calea de urmat

Comisia Europeana lanseaza, miercuri, un apel dur la adresa Parlamentului Romaniei, printr-o declaratie comuna semnata de presedintele CE, Jean Claude Juncker si de vicepresedintele Comisiei, Frans Timmermans. Urmarim cu ingrijorare evolutiile recente din Romania. ) Comisia face apel la Parlamentul Romaniei sa regandeasca actiunile propuse, sa lanseze dezbaterea conform recomandarilor Comisiei si sa construiasca un consens la scara larga cu privire la calea de urmat. Comisia isi reafirma disponibilitatea de a coopera si de a sprijini autoritatile romane in acest proces, se arata in declaratia comuna a celor doi reprezentanti ai Comisiei Europene. Comisia avertizeaza din nou cu privire la pericolul regresarii si va analiza in detaliu modificarile finale aduse legii justitiei, codurilor penale si legilor privind conflictul de interese si coruptia pentru a stabili impactul acestora asupra eforturilor de garantare a independentei sistemului judiciar si de combatere a coruptiei - declaratie comuna Jean Claude Juncker si Frans Timmermans.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )