Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, atac dur la Catalin Radulescu: Deputatul mitraliera e un dobitoc (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, atac dur la Catalin Radulescu: Deputatul mitraliera e un dobitoc (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat vehement modificarile facute la conflictul de interese prin legea ANI, dar si anumite prevederi ce vor sa fie introduse in codurile penale prin diverse amendamente. continuă pe B1

Catalin Radulescu vrea ca modificarile privind prezumtia de nevinovatie sa fie introduse in programul de guvernare: Nicio persoana care nu are condamnare finala la CEDO sa nu mai plece din functii/ Propun sa dezincriminam abuzul in serviciu

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni, inainte de sedinta conducerii extinse a PSD, ca va propune ca atat in programul de guvernare cat si in statutul PSD sa fie introdusa directiva europeana privind prezumtia de nevinovatie, pentru ca nicio persoana sa nu mai trebuiasca sa plece din functii inainte de o decizie definitiva a CEDO. Intrebat si de modificarea la abuzul in serviciu, Radulescu a declarat ca va propune in parlament dezincriminarea acestei infractiuni.

Catalin Radulescu: Cam 8-9 ministri vor fi inlocuiti cu altii

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni, inaintea sedintei CEx a partidului, ca circa un sfert dintre ministrii actuali, adica 8-9 ministri, vor fi inlocuiti in viitorul guvern.

Catalin Radulescu: Vor fi schimbati 8-9 ministri. Vom face o analiza serioasa, astfel incat de data asta sa fie numiti ministri cu expertiza

Un sfert dintre actualii ministri vor pleca, a declarat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD, deputatul Catalin Radulescu. El a precizat ca in CEx va fi facuta o analiza a ministerelor si o evaluare a fiecarui ministru, astfel incat de data asta sa fie numiti ministri cu expertiza.

Catalin Radulescu (PSD): Cam 8-9 ministri vor pleca si vor fi inlocuiti cu altii

Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat, luni, ca 8-9 ministri vor pleca din actualul guvern si vor fi inlocuiti cu altii. Cam 8-9 ministri vor pleca si vor fi inlocuiti cu.

Tariceanu, atac dur la Tudose- SRI: Academia Securitatii... multi sunt prinsi acolo

Calin Popescu Tariceanu nu renunta la pasiunea sa de a lansa acuzatii la adresa statului paralel si lanseaza un atac dur la adresa premierului Mihai Tudose afirmand ca datorita legaturilor.

Traian Basescu, dezlantuit privind avertismentele Comisiei Europene pe justitie: Bate campii! Care articol e nedemocratic? (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat intr-o interventie pentru B1TV scrisoare semnata presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si de prim-vicepresedinte Frans.

Traian Basescu: Nu poti face referendum pe legile justitiei sau pe codurile penale (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Dosar de Politician si a comentat subiectul emisiunii, aratand faptul ca Iohannis nici daca ar vrea nu ar putea su.

Ce conditii pune Traian Basescu pentru o coalitie cu PNL

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a afirmat ca isi doreste coalitie, insa a pus la indoiala onestitatea PNL-ului. Daca se reuseste o coalitie, foarte bine.

Traian Basescu, mesaj categoric pentru PNL

Senatorul Traian Basescu a declarat, marti, ca este in favoarea unei coalitii de dreapta care sa sustina la urmatoarele alegeri prezidentiale un candidat unic, dar a adaugat ca problema este.

Traian Basescu, noi INFORMATII DESPRE TRECUTUL lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in ....

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )