Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viceprimarul Capitalei, dezvaluiri incredibile despre lupta pe bugetul Bucurestiului: Culisele unei batalii de proportii pentru bani si influenta (VIDEO)

B1 B1,
Viceprimarul Capitalei, dezvaluiri incredibile despre lupta pe bugetul Bucurestiului: Culisele unei batalii de proportii pentru bani si influenta (VIDEO)

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat ca intreg conflictul privind bugetul alocat in acest an Bucurestiului este cauzat de dorinta lui Liviu Dragnea de a o sabota pe Gabriela Firea, Primarul. continuă pe B1

Viceprimarul Capitalei, despre PROTESTELE din 10 august: CREATIA LUI LIVIU DRAGNEA! Parchetul va porni pe alte piste dupa declaratiile mele

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a facut, vineri, o declaratie surprinzatoare despre protestele din 10 august din Capitala. Dupa declaratiile mele, Parchetul va porni pe alte piste, sa vada.

Viceprimarul Capitalei, chemat la Parchet dupa ce a spus ca a mintit despre protestul din 10 august

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat ca a fost chemat, luni, la Parchetul General, dupa ce a spus miercuri seara ca a mintit procurorii care ancheteaza violentele de la protestul din 10 august.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu si seful PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, s-ar fi batut in Primaria Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, si primarul Sectorului 6 si presedintele PSD Bucuresti, Gabriel Mutu, au fost protagonistii unui scandal care se pare ca s-a lasat si cu lovituri in biroul PSD din ca.

Viceprimarul Capitalei: Am primit amenintari si formulez o plangere penala

Viceprimarul Capitalei, Aurel Badulescu, a declarat, vineri, ca a formulat o plangere penala dupa ce a primit amenintari, insa nu a precizat din partea cui au venit acestea. Este un moment de disperare al.

Viceprimarul Capitalei, dupa ce a spus ca a mintit legat de mitingul din 10 august: Am fost chemat la Parchet

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu spune ca a fost chemat la Parchet, luni, dupa ce a declarat ca a mintit la audieri in cazul protestului din 10 august, reprimat violent de Jandarmerie.

Dragnea o contrazice pe Gabriela Firea: Este prea multa minciuna. Bugetul Bucurestiului nu s-a diminuat, s-a marit!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,sustine ca Primaria Capitalei nu a pierdut bani la buget. Liderul PSD o contrazice pe Gabriela Firea si spune este prea multa minciuna. Este prea multa minciuna,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )