Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta lamureste misterul. De ce il ataca Dragnea pe Maior

B1 B1,
Victor Ponta lamureste misterul. De ce il ataca Dragnea pe Maior

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre conflictul dintre liderul PSD, Liviu Dragnea, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI. Fostul premier sustine ca Dragnea nu mai are pe cine sa atace. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa audierea lui Dragnea la Parchetul General: Cel care a provocat, a orchestrat si a vrut sa beneficieze de violente este el. Trebuie sa raspunda legal

Victor Ponta nu crede in afirmatiile lui Liviu Dragnea ca a fost chemat la Parchetul General pentru a fi intrebat daca are probe privind acuzatiile facute in legatura cu protestul din 10 august. Fostul.

Victor Ponta a facut publica o noua fotografie cu Liviu Dragnea: Cand a vorbit de lupta cu statul paralel mi-am amintit cat de tare s-a luptat sa vina el la ziua lui Maior (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a facut publica, marti, o noua fotografie in care apare Liviu Dragnea. in cadrul unei conferinte de presa, liderul Pro Romania a aratat presei o poza in care liderul PSD apare alaturi de Vasile.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

Victor Ponta: Dragnea nu are prieteni, el cumpara oameni

Fostul premier Victor Ponta sustine casprijinul de care beneficiaza presedintele PSD Liviu Dragnea vine exclusiv din modul in care imparte resursele statului. Dragnea nu are suporterii lui, ca Iliescu.

Victor Ponta: Nu ma intorc la PSD daca pleaca Dragnea. Acum PSD a ajuns mai rau decat PRM

Victor Ponta a respins miercuri posibilitatea unei intoarceri in PSD, afirmand ca acest lucru nu se va intampla nici daca nu va mai Liviu Dragnea in fruntea formatiunii. Actualul presedinte al Pro-Romania a af.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Dosarul privind violentele din 10 august explica miza atacurilor la procurorul general

Fostul premier Victor Ponta a acuzat, miercuri, ca dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august este unul cu mize uriase si acest lucru explica de ce Liviu Dragnea a inceputul atacul impotriva.

Victor Ponta: Nu ma intorc la PSD daca pleaca Dragnea. Acum PSD a ajuns mai rau decat PRM

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Timisoara ca a fost intrebat de primari daca se va intoarce in PSD in cazul in care Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea partidului, iar raspunsul sau a fost unul negativ. Ponta a admis ca Pro Romania ar putea face alianta cu PSD, dar daca partidul redevine proeuropean.

inca o mare porcarie din vremea Pestei lui Dragnea! Victor Ponta: Ferma de la Salcia merge foarte bine in timp ce oamenilor amarati le sunt omorati porcii din curte

Victor Ponta intervine in scandalul pestei porcine si critica in termeni foarte duri modul in care au reactionat autoritatile dupa ce virusul a inceput sa faca prapad in tara. Fostul premier spune ca.

VIDEO Culmea traseismului. Un primar PSD trece la partidul lui Victor Ponta, dar ca sa nu isi piarda mandatul ramane membru PSD

Victor Ponta a fost prezent marti si miercuri la Timisoara, unde Pro Romania, partidul pe care l-a fondat alaturi de Daniel Constantin, are filiala. Marti, Ponta s-a intalnit cu mai multi primari si consilieri locali PSD. Unul dintre primari a anuntat ca va candida in 2020 pentru Pro Romania si pana atunci va lucra pentru partidul lui Victor Ponta, dar ca sa nu isi piarda mandatul ramane membru PSD.

Victor Ponta, refuzat de doi dintre cei mai buni prieteni pe care i-a chemat in Pro Romania: Sunt mai putin curajosi

Prezent la Timisoara, unde s-a intalnit cu mai multi primari PSD carora le-a cerut sa il ajute fara sa plece din PSD, fostul premier Victor Ponta a declarat ca a incercat sa ii atraga alaturi de el si pe doi dintre cei mai buni prieteni ai sai: fostul premier Sorin Grindeanu si senatorul PSD, Eugen Dogariu.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )