Libnet.ro
UNICEF

23:30

Florin Calinescu: Livulica s-a dus in Spania, crezand ca-i ceva de ciordit / Nu ramai tu acolo, cu toata echipa ta de capsunari?

B1 B1,
Florin Calinescu: Livulica s-a dus in Spania, crezand ca-i ceva de ciordit / Nu ramai tu acolo, cu toata echipa ta de capsunari?

Florin Calinescu a comentat in stilul caracteristic prezenta si discursul lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni, desfasurat la Madrid. Actorul a sustinut ca seful PSD a mers in Spania crezand. continuă pe B1

SCANDAL MONSTRU intre Florin Calinescu si Mihai Petre, in direct la Romanii au talent: Prima lui iubita a fost o PREPELITA! (VIDEO)

Florin Calinescu si Mihai Petre si Calinescu au ajuns, in editia de vineri seara de la Romanii au Talent, sa se contreze serios. Discutia dintre cei doi jurati a inceput in timpul prestatiei.

Florin Calinescu, despre prezenta lui Liviu Dragnea la congresul socialistilor europeni de la Madrid: Nu ramai tu acolo cu toata echipa ta de capsunari?

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a comentat cu privire la discursul tinut de liderul PSD Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid.

VIDEO Florin Calinescu a dezvaluit cum a invins cancerul

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu mai multi ani, insa in prezent este vindecat.

SOC TOTAL la Pro TV: Florin Calinescu, BOLNAV DE CANCER! Anuntul TERIBIL a fost facut chiar de actor

Florin Calinescu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, a fost extrem de discret in ceea ce priveste viata lui personala.

Florin Calinescu, adevarul despre cancerul pe care l-a avut

Florin Calinescu a povestit despre cancerul pe care l-a avut si a reusit sa-l invinga. Actorul a recunoscut ca a avut o tumora la nivelul nasului. N-am o problema. pana la oncologic! Acolo intri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )