Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea desfiinteaza ideea de organizare a unui Congres PSD in acest an: Este total inoportun sa vorbim despre asa ceva(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea desfiinteaza ideea de organizare a unui Congres PSD in acest an: Este total inoportun sa vorbim despre asa ceva(VIDEO)

Liviu Dragnea considera ca este total inoportuna discutia despre organizarea in acest an a unui Congres PSD asa cum au propus unii social-democrati in sedinta Comitetului Executiv de. continuă pe B1

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii de presa, dupa reuniunea conducerii PSD

Seful PSD, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa dupa reuniunea conducerii partidului in care au fost votate cele doua propuneri pentru portofoliile Transporturi si Dezvoltare Regionala. Astfel, Razvan Cuc - Transporturi si Daniel Suciu-Dezvoltare sunt propunerile pe care Guvernul le va inainta presedintelui Klaus Iohannis. Conferinta de presa va incepe in scurt timp.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula.

Liviu Dragnea, despre propunerile de ministri: Razvan Cuc este membru in organizatia PSD Neamt, care il sustine foarte tare

Liviu Dragnea a vorbit, marti, inainte de CEx al PSD despre eventualele propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi. Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. inteleg.

Liviu Dragnea a facut anuntul: intre 15 si 20 martie o sa finalizam lista (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca pana la 20 martie va fi finalizata lista candidatilor PSD pentru alegerile prezidentiale din acest an. intre 15 si 20 martie o sa finalizam lista, a anuntat luni,.

UPDATE Procesul n care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare - o noua amnare dupa ce liderul PSD a anuntat instanta ca vrea sa fie audiat. Un nou termen, n 18 martie

Magistratiii instantei supreme au dispus luni o noua amanare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dosarul a fost amanat de mai multe ori, incepand din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut sa fie audiat, iar magistratii au fixat un nou termen pentru 18 martie.

Liviu Dragnea nu s-a prezentat la Curtea Suprema. Judecata in dosarul angajarilor fictive poate incepe efectiv

Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, dictata in prima instanta de Curtea Suprema, poate incepe efectiv dupa mai bine de 5 luni de tergiversari. Desi initial primul termen al acestui proces a fost pe 8 octombrie, liderul PSD a contestat cu succes modul de formare al completului de 5 judecatori ce urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva. Dragnea nu s-a prezentat luni la Curtea Suprema.

Mihai Tudose, dezvaluiri despre un scandal cu Liviu Dragnea: Hai, ma, sa mori tu!

Fostul premier Mihai Tudose a povestit un moment tensionat dintre el si presedintele PSD Liviu Dragnea. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, fostul sef al Guvernului a dezvaluit ca unul din motivele pentru care.

Ce crede Liviu Dragnea despre OUG pe Justitie anuntata de Tudorel Toader

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legile justitiei era necesara si trebuia data de catre Guvern, potrivit stiripesurse. ro. Eu cred ca OUG a respectat.

Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza noile propuneri de ministri, liderii social-democrati se vor re.

Marian Oprisan lanseaza sageti otravite catre Liviu Dragnea: Face pe stapanul partidului. De cand a ajuns la Bucuresti, s-a schimbat

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, a dat de pamant cu Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD, acuzandu-l ca s-a metamorfozat de cand a ajuns sef la Bucuresti, dar si ca se crede stapanul partidului, po.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )