Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Pascan (PMP), mesaj pentru politicienii care au luat lumina de la Congresul UDMR: Sa va fie rusine ca puneti interesele voastre marunte inaintea intereselor Romaniei!

B1 B1,
Marius Pascan (PMP), mesaj pentru politicienii care au luat lumina de la Congresul UDMR: Sa va fie rusine ca puneti interesele voastre marunte inaintea intereselor Romaniei!

Reactie extrem de dura din partea PMP, dupa ce reprezentanti ai celorlalte partide parlamentare au fost la Congresul UDMR. Odele inchinate de acestia UDMR-istilor nu fac decat sa demonstreze tradarea. continuă pe B1

Marius Pascan (PMP) AVERTIZEAZA ca modificarile din JUSTITIE indreapta Romania catre un TOTALITARISM mascat

Deputatul PML Marius Pascan avertizeaza ca, in aceste zile, asistam la un nou asalt asupra justitiei din partea gruparii politice infractionale calauzite de Liviu Dragnea. Pascan arata ca, inca o .

Marius Pascan (PMP), dupa ce vicepresedintele Academiei a sugerat o apropiere de Est: `Comunistii rusofoni au declansat un asalt asupra Romaniei, iar guvernarea le face jocul`

Marius Pascan, deputatul PMP, a acuzat comunistii rusofoni ca au declansat un asalt asupra Romaniei, in timp ce guvernarea le face jocul. Declaratia vine pe fondul dezbaterii organizate de.

PASCAN, PMP: Se prabusesc ziduri ale Cetatii Medievale Sighisoara

Deputatul Partidului Miscarea Populara, Marius Pascan, i-a solicitat, astazi, ministrului Culturii si Identitatii Nationale, Daniel Breaz, sa se implice in mod direct in problema avizarii unor lucrari necesare refacerii si consolidarii zidurilor din Cetatea Medievala Sighisoara.

Presedintele Curtii de Apel Cluj, reprosuri pentru magistratii care au protestat: Suspendarea activitatii unei instante nu este o solutie constructiva

Presedintele Curtii de Apel Cluj, Denisa Baldean, sustine ca suspendarea activitatii unei instante nu este o solutie constructiva si le reproseaza magistratilor Tribunalului Cluj ca nu au consultat-o atunci cand au luat o astfel de decizie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )