Libnet.ro
UNICEF

12:31

Ponta, ales presedinte al Pro Romania, sageti catre Dragnea: Un lider adevarat nu isi foloseste partidul ca scut pentru el (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, ales presedinte al Pro Romania, sageti catre Dragnea: Un lider adevarat nu isi foloseste partidul ca scut pentru el (VIDEO)

Victor Ponta a fost ales presedinte al partidului Pro Romania in cadrul primului congres national al formatiunii politice, informeaza B1 TV. Fostul premier nu a ezitat si a lansat un nou atac la adresa sefului. continuă pe B1

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romnia, la congresul de duminica: Nu voi candida la prezidentiale

Victor Ponta a fost ales presedinte al Pro Romania la primul Congres National al partidului. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca va deschide lista candidatilor la alegerile europarlamentare, insa se va retrage ulterior, precizand ca nu se va inscrie in cursa pentru prezidentiale.

Primul Congres al Pro Romania: Ponta, singurul candidat la presedintia partidului. Florin Jianu si Robert Negoita, printre invitati

Victor Ponta este singurul candidat pentru functia de presedinte al Pro Romania la congresul care se desfasoara duminica, la Romexpo, iar pentru cele trei functii de prim-vicepresedinte s-au inscris Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si Nicolae Banicioiu. La inceputul congresului au fost invitati si au tinut si cate un discurs Florin Jianu si primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Negoita, la congresul Pro Romania:Tot ce inseamna politica azi starneste antipatii din cauza liderilor politici. Sa fim Pro Romania, un demers in care cred

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita, a participat duminica la primul congres al partidului Pro Romania, fondat de Victor Ponta. Acesta a tinut inclusiv un discurs in care a declarat ca, intr-o perioada in care e trendy sa fii contra, a fi Pro Romania e un demers in care crede. Edilul Sectorului 3 a mai precizat si ca tot ce inseamna politica starneste acum antipatii din cauza liderilor politici.

Victor Ponta: Nu vreau ca Pro Romania sa fie un nou PSD (VIDEO)

Victor Ponta a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu isi doreste ca Pro Romania, formatiunea pe care o conduce, sa fie un nou PSD. Eu sunt convins ca e nevoie de ceva nou .

Pro Romania se reuneste astazi in primul Congres national

Pro Romania se va reuni astazi in primul Congres national care se va desfasura la Romexpo, acesta fiind precedat de mai multe dezbateri cu societatea civila, parteneri sociali si mediul academic.

Ponta: Unii de rea credinta cred ca port sacou cu Pro Romania si pe dedesubt am camasa cu alt partid. Vreau sa fie clar de la inceput ca nu sunt alte ganduri

Victor Ponta a declarat, duminica, la congresul partidului, ca pentru un demers politic e nevoie de oameni competenti, si nu de unii obedienti, sau de prieteni din orasul tau. Acesta a lansat un nou atac la Liviu Dragnea, spunand ca a simtit pe pielea lui cum este sa crezi ca ai alaturi oameni care iti vor binele, dar care de fapt asteapta sa te vanda sau sa te injunghie pe la spate.

Victor Ponta, dezvaluiri INCENDIARE despre planul lui Liviu Dragnea: A incercat sa ne CUMPERE

Victor Ponta a dezvaluit ca a primit mai multe oferte de la oamenii lui Liviu Dragnea sa ingroape securea razboiului cu liderul PSD. De asemenea, Liviu Dragnea ar fi incercat sa cumpere si alti membrii ai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )