Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tudose, dupa Congresul UDMR: Fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el, dar aici nu mai e despre asta. E despre Romania noastra!

B1 B1,
Tudose, dupa Congresul UDMR: Fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el, dar aici nu mai e despre asta. E despre Romania noastra!

Comentariu acid al fostului premier Mihai Tudose, dupa Congresul UDMR de sambata. Liderul Pro Romania a sustinut ca etnicii maghiari sunt liberi sa faca ce vor in casele lor, dar in afara locuintelor e. continuă pe B1

Fostul premier Mihai Tudose, ironii la adresa UDMR: Fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el

Fostul premier Mihai Tudose critica, intr-o postare pe Facebook, deciziile luate la congresul UDMR referitoare la adoptarea imnului secuiesc, steagului secuiesc si imnului Ungariei ca simboluri ale comunitatii.

Mihai Tudose, despre decizia Congresului UDMR privind steagul Ungariei: Fiecare e liber sa cnte sub dus ce vrea el, dar n afara locuintei e Romnia

Fostul premier Mihai Tudose a spus duminica, referitor la decizia Congresului UDMR de adoptarea a steagului Ungariei, alaturi de imn, ca fiecare e liber sa cante sub dus, acasa, ce vrea el, dar in afara locuintei e Romania, adaugand ca exista legi privind simbolurile nationale si acestea trebuie respectate.

Tudose, dupa ce UDMR a adoptat imnul Ungariei ca simbol: Fiecare e liber sa cante sub dus ce vrea, dar tara unde traiesc ei e Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, a criticat adoptarea de catre UDMR a drapelului si a imnului Ungariei drept simboluri ale comunitatii maghiare din Romania. Tara aceasta unde traiesc ei, etnicii maghiari, este Romania!! Imnul este al Romaniei. Drapelul este al Romaniei. Atat, a scris Tudose pe Facebook. Victor Ponta adistribuitpostarea lui Tudose si a adaugat un scurt comentariu.

Congresul UDMR declara simboluri proprii steagul si imnul secuiesti

ACTUALIZARE Congresul UDMR, document-dezbatere: Transilvania va fi tot mai libera de reteaua aspiratiilor centraliste ---- * ACTUALIZARE Kelemen Hunor: Vrem sa ne folosim simbolurile nationale liber si fara pedeapsa .

Alegeri formale la Congresul UDMR: Kelemen Hunor, votat presedinte al formatiunii, fara niciun contracandidat

Kelemen Hunor a fost reales, sambata, la Congresul UDMR de la Cluj-Napoca, in functia de presedinte al Uniunii, cu 728 de voturi, el fiind singurul candidat la sefia formatiunii, transmite Mediafax.

SFIDATOR! Congresul UDMR declara simboluri proprii STEAGUL si imnul secuilor, si IMNUL Ungariei

Congresul UDMR a adoptat, sambata, cu unanimitate de voturi, o hotarare privind folosirea unor simboluri de catre comunitatea maghiara din Romania, printre acestea figurand imnul secuiesc, steagul secuiesc si.

Congresul UDMR declara simboluri proprii steagul si imnul secuiesti

Congresul UDMR a adoptat, astazi, cu unanimitate de voturi, o hotarare privind folosirea unor simboluri de catre comunitatea maghiara din Romania, printre acestea figurand imnul secuiesc, steagul secuiesc si Imnul Ungariei.

Congresul UDMR a decis ca steagul Ungariei este simbolul national al maghiarilor din Romnia, alaturi de steagul Tinutului Secuiesc

Congresul UDMR a adoptat, sambata, cu unanimitate de voturi, ca steagul rosu, alb si verde este simbolul national al comunitatii maghiare din Romania, alaturi de steagul Tinutului Secuiesc, de imnul Ungariei si de imnul Tinutului Secuiesc, transmite Mediafax.

IOHANNIS, MESAJ LA CONGRESUL UDMR: Statutul european al Romaniei, periclitat de decizii ale coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, un mesaj cu prilejul Congresului Uniunii Democrate Maghiare din Romania, in care a aratat ca statutul european al tarii noastre este periclitat de decizii ale coalitiei de guvernare PSD - ALDE si a invitat liderii UDMR sa se alature eforturilor de a apara si a consolida democratia liberala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )