Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Ce ne asteapta dupa Congresul PSD. O analiza a discursului lui Liviu Dragnea

Mult interes in societate pentru Congresul PSD. Si e normal, fiind partidul de guvernamant, de care inca depinde soarta societatii romanesti. Promitea nu de mult Liviu Dragnea, ca la Congresul tocmai incheiat va elibera tara de grupurile nelegitime de putere si va repune institutiile de forta in matca lor constitutionala. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Comisia SRI taie porcul dupa congresul PSD

Parlamentarii PSD si ALDE au respins audierea lui Liviu Dragnea in cadrul Comisiei SRI, desi liderul.

Rasturnare de situatie in cazul unui greu al PSD. Cum incearca Liviu Dragnea sa stinga focul din partid

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Liviu Dragnea a declarat ca le-a propus colegilor sa aprobe si dosarele care nu indeplineau toate conditiile.

Adrian Nastase, anunt exploziv dupa congresul PSD

Fostul premier PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat la Congresul PSD de sambata, desi era in tara. Diversi prieteni m-au sunat sa ma intrebe ce parere am despre felul in care s-a desfasurat.

Filosoful Mihai Sora, dupa Congresul PSD: Centurionii uzati sunt doar ridicoli. Dar fanatismul vigurosilor soldati, abia iviti in partid, este mai de temut

Filosoful Mihai Sora scrie pe Facebook, facand referire la Congresul PSD ce a avut loc sambata, ca nu servitutea veteranilor este descurajanta, ci zelul, ardoarea celor tineri, iresponsabili.

Liviu Dragnea: Stiti la ce am venit astazi aici? Cum a fost primit liderul PSD la Congres (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost primit cu aplauze de unii dintre delegatii prezenti, sambata, la Congresul PSD. La orice Congres am emotii. Stiti la ce am venit astazi aici? La Congresul PSD!, a spus Liviu.

Legatura dintre iubita lui Daddy Dragnea si Cristi Borcea: Ce o califica pe Alexandra Tanase sa stea in primul rand la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului, din Capitala. Tanara a urmarit.

Discursul liderului PSD la Congres. Liviu Dragnea anunta o lege pentru apararea ,,suveranitatii

Suveranitatea Romaniei va fi protejata de legi explicite, dezbatute si votate in Parlament, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului, subliniind ca atacul impotriva propriei tari reprezinta o insulta.

Politikix. Revolutia femeilor din PSD. Cum a devenit Liviu Dragnea idolul femeilor

Liviu Dragnea nu a dat doar flori in luna martie. Liderul PSD a impartit si functii in interiorul partidului. Opt vicepresedinti femei, plus functia de presedinte executiv, tot pentru o domana. Liviu.

Ce a aparut in spatele lui Liviu Dragnea in timpul discursului la Congresul PSD FOTO BIZAR

Momente bizare in timpul discursului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti. in timp ce vorbea, in spatele acestuia, pe ecranul urias au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )