Libnet.ro
UNICEF

18:15

CCR amana dezbaterea Codului Penal pentru 24 octombrie, dupa reuniunea Comisiei de la Venetia

B1 B1,
CCR amana dezbaterea Codului Penal pentru 24 octombrie, dupa reuniunea Comisiei de la Venetia

Curtea Constitutionala a amanat pentru a treia oara dezbaterile pe Codul Penal, urmatorul termen fiind stabilit pentru 24 octombrie, informeaza stirileprotv. ro. Pana atunci, insa, Comisia de la Venetia are. continuă pe B1

UPDATE Curtea Constitutionala a amnat, pentru 24 octombrie, o decizie la sesizarile lui Iohannis, naltei Curti si opozitiei privind modificarile Codului Penal

CCR a amanat pronuntarea, pentru 24 octombrie, asupra obiectiilor de neconstitutionalitate a legii de modificare a Codului Penal si a Legii 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, solicitari formulate de deputati PNL - USR - PMP, iCCJ si Presedintele Romaniei.

CC amana discutarea sesizarilor presedintelui privind modificarile Codului penal

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat astazi pentru 24 octombrie discutarea sesizarilor formulate de presedintele Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie, PNL, PMP si USR privind modificarile aduse Codului penal si Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, au sustinut oficiali ai Instantei constitutionale.

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarile lui Iohannis, naltei Curti si opozitiei privind modificarile Codului Penal

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta marti sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie, PNL, PMP si USR privind modificarile aduse Codului penal si Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie.

Toamna calduroasa. MihaiVoropchievici, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie: Ploaia vine pe 24

MihaiVoropchievicia prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. intre 14 octombrie si 22 octombrie e vreme buna, dar cu ceva vant. Pe 23 vremea prezinta tendinte de.

Ambasadorul Hans Klemm: Am fost preocupati de modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse la legile justitiei, in Romania, sunt un motiv de preocupare pentru mai multi ambasadori acreditati la Bucuresti. Afirmatia a fost facuta de Hans Klemm, ambasadorul SUA in Romania, care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )