Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR va da DECIZIA pe legea prin care parlamentarii ar putea avea calitatea de comerciant persoana fizica

B1 B1,
CCR va da DECIZIA pe legea prin care parlamentarii ar putea avea calitatea de comerciant persoana fizica

Curtea Constitutionala a Romaniei va da decizia in cazulsesizarii presedintelui Iohannis, din 18 ianuarie, pe legea prin care parlamentarii ar putea avea calitatea de comerciant persoana fizica. continuă pe B1

CCR ar putea da decizia pe legea prin care parlamentarii pot avea calitatea de comerciant persoana fizica

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta marti o decizie in cazul sesizarii formulate de presedintele Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse legii prin care parlamentarii, ministrii, edilii, prefectii si sefii consiliilor judetene pot avea calitatea de comerciant persoana fizica, anunta Agerpres.

CCR admite sesizarea lui Iohannis la legea prin care parlamentarii pot face afaceri

CCR a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis la Legea de modificare a Legii 161/2003, constatand ca sunt neconstitutionale modificarile prin care parlamentarii, ministrii, edilii, prefectii si sefii consiliilor judetene pot avea calitatea.

Fermierii ar putea avea acces la fabrici de procesare a legumelor, laptelui, carnii, printr-un sistem de cooperative national

Fermierii din Romania vor putea avea acces la un sistem integrat de procesare a legumelor, fructelor, laptelui si carnii pentru a ajunge mai usor la comercializare inclusiv in supermarketuri, prin noua Uniune Nationala a Cooperativelor Agricole de Productie Integrata, dupa cum sustine aceasta organizatie intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

WhatsApp va modifica functia prin care utilizatorii aplicatiei pot retrage mesajele pe care le-au trimis

WhatsApp va modifica functia prin care utilizatorii aplicatiei pot retrage mesajele pe care le-au trimis altor utilizatori, astfel incat acestia sa aiba la dispozitie peste o ora pentru a face acest lucru, scrie nme. com, citat de News. ro. Aplicatia avea la final de 2017 in total 1,5 miliarde de useri care intra cel putin o data pe luna. Numarul a crescut puternic in ultimii ani: la inceput de 2014 erau 430 de milioane, iar in toamna lui 2015 erau 900 de milioane.

Metoda ingenioasa prin care un tanar a vandut un bolid cu doar 20 de lire, dar a strans o avere

Ed Bezzant este un tanar din Marea Britanie, care a gasit o metoda ingenioasa prin care sa isi vanda masina cu numai 20 de lire, dar sa adune in realitate peste 45. 000 de lire. Acesta a organizat o.

Lovitura pentru deputatul mitraliera: Ce s-a intamplat cu proiectul prin care Klaus Iohannis era eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt

Comisia de Munca din Camera Deputatilor a avizat negativ proiectul deputatului PSD Catalin Radulescu, prin care presedintele Romaniei este eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt,.

Proiectul lui Catalin Radulescu, prin care Senatul numeste procurorii sefi in locul Presedintelui, avizat negativ de comisia de munca

Proiectul de lege depus anul trecut de deputatul PSD Catalin Radulescu, prin care presedintele Romaniei este eliminat din procedura de numire a procurorilor de rang inalt, fiind inlocuit de Senatul Romaniei, a primit aviz negativ la comisia de munca din Camera Deputatilor. Proiectul se afla in procedura legislativa desi Radulescu declarase anul trecut, la Digi24, ca proiectul a fost depus inainte sa inceapa lucrul pe legile justitiei comisia speciala, si a dat de inteles ca nu le mai sustine, afirmand ca va merge si el pe varianta decisa, care a fost in final votata in parlament, si in care presedintele este pastrat in procedura.

Proiectul prin care actiunea penala este pusa in miscare din oficiu pentru violenta in familie, adoptat tacit de Senat; agresorul asupra unui membru al familiei nu mai este exonerat de vina in cazul impacarii cu victima

Propunerea legislativa pentru modificarea Codului penal, prin care se elimina posibilitatea care permite ca agresorii sa fie exonerati de raspundere penala in cazuri de violenta in familie, informeaza Agerpres.

WhatsApp MODIFICA functia prin care utilizatorii pot STERGE mesajele pe care le-au trimis

WhatsApp va creste timpul functiei de stergere a mesajelor trimise de catre utilizatori. Acestia vor avea la dispozitie mai mult de o ora pentru putea sterge mesajele, informeaza wabetainfo. com. Anterior,.

4 metode, cu si fara bani, prin care iti poti promova afacerea online

Aproximativ 66% dintre utilizatorii de internet au comandat bunuri sau servicii online, asta doar la nivelul UE, conform Eurostat. Spre exemplu, piata de imbracaminte a cunoscut un consum ridicat, dar si incasari mai consistente. Situatia se poate observa si la nivelul Romaniei, care a avut o evolutie buna in acesta directie. Utilizatorii au inceput sa cumpere cu mai multa incredere produsele online. Majoritatea vanzarilor din comertul electronic au fost realizate in special prin intermediul site-ului propriu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )