Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: Ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR: Ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, neconstitutionala

Reglementarea organizarii alegerilor parlamentare anticipate prin ordonanta de urgenta este neconstitutionala in ansamblul sau a stabilit, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) in urma sesizarii formulata de Avocatul Poporului. continuă pe Ziarul Bursa

CCR decide daca OUG privind alegerile anticipate este constitutionala

CCR a stabilit pentru 12 martie dezbaterea exceptiei de neconstitutionalitate ridicate de Avocatul Poporului in legatura cu OUG 262020, referitoare la alegerile anticipate.

CCR a decis: OUG pe alegerile anticipate este neconstitutionala

Ordonanta de urgenta pe alegerile anticipate a fost declarata neconstitutionala. Cu alte cuvinte, judecatorii de la Curtea Constitutionala a solutionat sesizarea in favoarea PSD. in urma.

Ordonanta pe alegerile anticipate a fost declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate.

Adio, alegeri anticipate! Surse: CCR a respins OUG privind organziarea alegerilor anticipate

CCR a respins Ordonanta de urgenta pentru alegerile anticipate, adoptata de Guvernul Orban cu o zi inainte de a fi demis prin motiune de cenzura. in lipsa acestei OUG, alegerile anticipate nu pot fi organizate mai devreme de luna august, in condotiile in care alegerile la termen sunt programate in luna noiembrie.

Curtea Constitutionala discuta sesizarea Avocatului Poporului privind OUG pentru alegerile anticipate

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) urmeaza sa dezbata, joi, sesizarea Avocatului Poporului in legatura cu OUG pentru alegerile anticipate. OUG a fost adoptata de Guvernul Orban cu o zi inainte de a fi demis prin motiune de cenzura.

Cum a ratat Iohannis alegerile anticipate. Pactul cu PSD, ucis de Coronavirus

Primari alesi in doua tururi? Nu. Presedinti de Consilii Judetene alesi indirect? Nu. Alegeri anticipate? Nu. Cum au ratat Klaus Iohannis si PNL marile obiective politice pe care si le-au asumat in toamna, scrie jurnalistul Sebastian Zachmann pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Surse: Iohannis abandoneaza alegerile anticipate. Si localele ar putea fi amanate

Coronavirusul ar putea da peste cap intreg anul electoral. Liberalii aproape ca si-au luat gandul de la anticipate, ba chiar si alagerile locale ar putea fi amanate. Ce calcule isi fac partidele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )