Libnet.ro
UNICEF

12:15

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea PNL si PMP privind legea de infiintare a Liceului Romano-Catolic din Targu-Mures

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarea PNL si PMP privind legea de infiintare a Liceului Romano-Catolic din Targu-Mures

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarea despusa de un grup de 50 de parlamentari PNL si 16 parlamentari PMP asupra legii privind infiintarea Liceului Romano-Catolic din Targu-Mures, cu predare exclusiv in limba maghiara. continuă pe Adevărul

CCR dezbate astazi sesizarea PNL si PMP privind legea de infiintare a Liceului Romano-Catolic, cu predare in limba maghiara

Curtea Constitutionala dezbate, astazi, sesizarea despusa de un grup de 50 de parlamentari PNL si 16 parlamentari PMP asupra legii privind infiintarea Liceului Romano-Catolic din Targu-Mures, cu predare exclusiv in limba maghiara. Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac afirma ca infiintarea liceului reprezinta ambitiile Ungariei de a-i umili pe romani in anul Centenarului, iar deputatul PNL Florin Roman sustinea ca aceasta lege deschide o cutie a Pandorei.

CCR analizeaza sesizarea PNL si PMP in legatura cu proiectul de lege privind infiintarea Liceului Romano-Catolic de la Targu Mures

Curtea Constitutionala a Romaniei analizeaza miercuri sesizarea PNL si PMP in legatura cu proiectul de lege privind infiintarea Liceului Teologic Romano-Catolic de la Targu Mures, informeaza Agerpres.

Curtea Constitutionala a admissesizarea inaintata de Klaus Iohannis pe legea care le permite parlamentarilor sa faca afaceri pe persoana fizica

Curtea Constitutionala a admis, marti, sesizarea inaintata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la legea care le permite parlamentarilor, ministrilor, prefectilor si subprefectilor, primarilor si viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene sa detina calitatea de comerciant persoana fizica.

Curtea Constitutionala ii da dreptate lui Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis la Legea pentru modificarea Legii 161/2003, constatand ca sunt neconstitutionale modificarile prin care parlamentarii,.

Curtea Constitutionala a respins legea care ar fi permis alesilor sa aiba calitatea de comerciant persoana fizica

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis la Legea pentru modificarea Legii 161/2003, constatand ca sunt neconstitutionale modificarile prin care parlamentarii, ministrii, edilii, prefectii si sefii consiliilor judetene pot avea calitatea de comerciant persoana fizica, a anuntat presedintele CCR, Valer Dorneanu, citat de Agerpres.

Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Iohannis: Alesii nu pot avea afaceri pe persoana fizica

Judecatorii de la Curtea Constitutionala a decis marti ca parlamentarii nu-si pot face afaceri pe persoana fizica, informeaza Stiripesurse. ro. CCR a analizat sesizarea presedintelui Klaus Iohannis din 18.

Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Iohannis: Lovitura pentru parlamentari

Judecatorii de la Curtea Constitutionala a decis marti ca parlamentarii nu-si pot face afaceri pe persoana fizica, informeaza Stiripesurse. ro. CCR a analizat sesizarea presedintelui Klaus Iohannis din 18.

Curtea Constitutionala: Judecatorii si procurorii au vocatie egala sub aspectul eligibilitatii in calitatea de presedinte al CSM (motivare)

Judecatorii si procurorii au vocatie egala sub aspectul eligibilitatii in calitatea de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a Romaniei a admis unele obiectii de neconstitutionalitate privind mai multe articole din legea de modificare a Legii 317/2014 referitoare la organizarea si functionarea CSM, potrivit Agerpres.

Mihai Poalelungi, numit judecator la Curtea Constitutionala

Ex-presedintelele Curtii Supreme de Justitie CSJ), Mihai Poalelungi, a fost numit in functia de judecator la Curtea Constitutionala. Decizia a fost luata marti, 6 martie, la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii.

Curtea Constitutionala, posibila decizie pe legea care le permite parlamentarilor sa aiba PFA

Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte miercuri asupra sesizarii de neconstitutionalitate for.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )