Libnet.ro
UNICEF

14:01

Dancila, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Iohannis va plati cel putin politic

B1 B1,
Dancila, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Iohannis va plati cel putin politic

Viorica Dancila crede ca presedintele Klaus Iohannis va plati cel putin politic, dupa ce Curtea Constitutionala a respins initiativele de revizuire a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistiei si. continuă pe B1

Tudorel Toader, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Oare de cate ori am afirmat, in mod public...?

Curtea Constitutionala a respins initiativele legislative de modificare a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistierii sau gratierii infractorilor condamnati pentru coruptie. Decizia judecatorilor.

Dan Barna, dupa decizia CCR: Acestia au ignorat votul a peste 6,4 milioane de romani

Uniunea Salvati Romania sustine ca decizia CCR de a respinge proiectul de revizuire a Constitutiei pe care l-a initiat cu PNL ignora votul a peste 6,4 milioane de romani si anunta ca va continua lupta la ni.

Tariceanu cere demisia lui Iohannis dupa decizia CCR: Presedintele a atras poporul intr-o aventura nesabuita, momindu-l sa faca un joc impotriva democratiei insasi

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut demisia presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de grave tentative de abatere a Romaniei de la normele statului de drept. Solicitarea liderului ALDE a venit dupa ce.

Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Premierul Viorica Dancila a lansat sageti la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe tema a doua proiecte legislative de modificare Constitutiei, unde e prinsa si tema gratierii pentru fapte de coruptie.

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Basescu, dupa decizia CCR: Iohannis trebuie sa indeparteze de pe langa el guristi de tipul lui Orban, Rares Bogdan. Guristii de doi bani sa-si vada de treaba lor! (VIDEO)

Curtea Constitutionala a respins initiativele legislative de modificare a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistierii sau gratierii coruptilor, cu argumentul ca masura ar incalca principiul egalitatii.

Tariceanu, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Senatului, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei, ca presedintele Klaus Iohannis a atras poporul intr-o aventura nesabuita, chemandu-l sa se pronunte cu privire la chestiuni care sunt impotriva statului de drept. Tariceanu sustine ca Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie.

Dancila, dupa ce CCR a decis ca nu pot fi interzise amnistia si gratierea pentru fapte de coruptie in Constitutie: Iohannis va plati cel putin politic

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis va plati cel putin politic, dupa ce CCR a respins initiativele de revizuire a Constitutiei in sensul interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie, pentru ca incalca principiul egalitatii si demnitatea umana.

Despre utilitatea sau inutilitatea referendumului, dupa decizia CCR

Referendumul nu a fost inutil, oricat de prosteste au conceput intrebarile cei de la Cotroceni. Si proba se poate face preluand o metoda folosita in matematica: reducerea la absurd.

Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depusa de partidele din opozitie este surprinzatoare, in conditiile in care milioane de romani s-au exprimat in favoarea interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie la referendumul de pe 26 mai, iar Curtea a validat referendumul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )