Libnet.ro
UNICEF

11:00

Judecatorii din Romania, APEL DRAMATIC catre Iohannis: Independenta magistratilor este incalcata

B1 B1,
Judecatorii din Romania, APEL DRAMATIC catre Iohannis: Independenta magistratilor este incalcata

Forumul Judecatorilor din Romania a facut un apel fara precedent catre presedintelui Klaus Iohannis. I se cere presedintelui sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legilor justitiei. continuă pe B1

Cu ce venituri incheie acest an marile retele de servicii medicale private din Romania

Piata serviciilor medicale private din Romania este intr-o continua crestere. MedLife, Regina Maria, Sanador, Medsana, Medicover - afla din articol care dintre acesti furnizori de servicii medicale din Romania are o cifra de afaceri mai mare si ce.

7.000 de lucratori straini vor putea fi admisi pe piata fortei de munca din Romania in 2018

Guvernul a stabilit, joi, printr-o hotarare, ca 7. 000 de lucratori straini sa fie nou admisi pe piata fortei de munca din Romania, in 2018, in baza avizelor de angajare sau.

Barbati, condamnati la inchisoare pentru proxenetism, in Marea Britanie, dupa ce o tanara i-a trimis mesaje disperate mamei din Romania

Doi barbati din Marea Britanie au fost condamnati la inchisoare pentru proxenetism dupa ce o tanara de 19 ani i-a trimis mai multe mesaje disperate mamei ei din Romania, in care se.

Marea Britanie: Doi barbati, condamnati la inchisoare dupa ce o fata de 19 ani i-a trimis mamei din Romania mesaje disperate in care spunea ca e fortata sa se prostitueze

Doi barbati din Marea Britanie au fost trimisi la inchisoare dupa ce o tanara fortata sa se prostitueze a trimis o serie de mesaje disperate spre mama ei din Romania, scrie Independent. Daniel Purea, 33 de ani, si Stephan Balog, 22 de ani, amandoi din Kensington, Londra, au fost condamnati pentru proxenetism dupa un proces de doua saptamani.

Cea mai proasta administrare a unui parc national din Romania a fost sanctionata de catre agentia guvernamentala care supravegheaza ariile protejate

ANANP a acordat calificativul Insuficient, pentru administrarea unuia dintre cele mai importante parcuri nationale din Romania, cu paduri virgine si cvasivirgine. in ultimii ani, Parcul National Semenic Cheile Carasului a fost de mai multe ori in mijlocul scandalurilor exploatarilor din zone care ar trebui protejate.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in opt judete din Transilvania si Moldova, pe durata urmatoarelor tr.

Efectele emigrarii din Romania: 4 judete vor ramane cu doar jumatate din populatie!

Romania ar putea ajunge o tara cu numai 12 milioane de locuitori daca statul va continua sa asiste nepasator la valul de plecari din tara, avertizeaza sociologii, citati de businessmagazin. ro. Cele.

Locul din Romania care i-a cucerit pe turisti. Preturile sunt la jumatate fata de Poiana Brasov

Pe partiile din muntii Lotrului, turistii au descoperit un loc ideal pentru sarbatorile de iarna. Preturile la Vidra sunt la jumatate fata de Poiana Brasov, iar conditiile pentru amatorii sporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )