Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis a anuntat ca retrimite la CCR Legea referendumului

B1 B1,
Klaus Iohannis a anuntat ca retrimite la CCR Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca va retrimite la Curtea Constitutionala Legea Referendumului. Seful statului este nemultumit de felul in care acest act normativ a ajuns pe biroul. continuă pe B1

Presedintele contesta la CCR Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Blaj, ca retrimite Legea referendumului la Curtea Constitutionala, nefiind multumit de forma in care a ajuns la promulgare. PSD a anuntat in mai multe randuri ca asteapta promulgarea pentru a stabilit data referendumului privind definirea familiei in Constitutie.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

Klaus Iohannis, despre contestatia de la CCR privind refuzul de a o revoca pe Kovesi: Nu am nicio emotie

Presedintele Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce Guvernul condus de Viorica Vasilica Dancila a contestat la Curtea Constitutionala CCR) decizia sa de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia.

Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis a criticat Legea salarizarii: I-am trimis un dosar foarte mare cu fluturasii din tot sectorul bugetar. Despre ce nemultumiri vorbim?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns criticilor extrem de dure aduse sambata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea Salarizarii. Ministrul a precizat ca i-a trimis sefului.

Klaus Iohannis, presiune pe Guvern: Ce lege a adopta presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru aprobarea OUG nr. 92/2017 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de.

Iohannis retrimite Legea referendumului la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Blaj, ca retrimite Legea referendumului la Curtea Constitutionala, nefiind multumit de forma in care a ajuns la promulgare.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii va ajunge, din nou, pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a decis vineri sa atace, din nou, actul normativ care limiteaza atributiile CSM in ceea ce priveste numirea magistratilor.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

Klaus Iohannis: Legea salarizarii este un esec. Cu acesti pesedisti nu vom face niciun fel de descentralizare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, sambata, la Blaj, Legea salarizarii, spunand ca nu reprezinta o reforma. Tocmai lucrurile pe care le-am mentionat: independenta institutiilor, autonomia institut.

Petre Daea, dupa mutarea lui Klaus Iohannis: Daca tot tergiversam punerea in practica a unor proiecte, pierdem timpul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala CCR) cele doua legi privind sprijinirea crescatorilor de suine si pasari. Ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )