Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii va ajunge, din nou, pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a decis vineri sa atace, din nou, actul normativ care limiteaza atributiile CSM in ceea ce priveste numirea magistratilor. continuă pe Hotnews

CCR a admis contestatia lui Iohannis si a declarat neconstitutionala legea privind pescuitul

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, ca Legea de modificare a OUG privind pescuitul si acvacultura este neconstitutionala in ansamblul sau,sesizarea in acest caz fiind facuta de presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR inca una dintre legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala inca una dintre legile justitiei. Este vorba despre Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

CCR, decizie privind conflictul Guvern - Presedinte pe tema revocarii Codrutei Kovesi: Ce au anuntat judecatorii

Curtea Constitutionala a amanat pentru data de 30 mai decizia in privinta sesizarii Guvernului ca urmare a refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta.

Klaus Iohannis, presiune pe Guvern: Ce lege a adopta presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru aprobarea OUG nr. 92/2017 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de.

Klaus Iohannis, victorie la Curtea Constitutionala: O lege constestata de presedinte, declarata neconstitutionala in intregime

Curtea Constitutioanala a decis, miercuri, cu unanimitate de voturi sa accepte sesizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis si a au declarat Legea de modificare a OUG privind pescuitul si acvacultura.

Klaus Iohannis primeste o lovitura din partea CCR: Ce decizie au luat judecatorii

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au respins joi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarea Legii de functionare a Agentiei Nationale de Intergritate ANI), care prevede ca.

Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD pentru folosirea cuvntului penali

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali. Informatia a fost publicata initial de G4Media. ro si confirmata pentru HotNews. ro de catre presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Concret, Consiliul a decis ca presedintele a discriminat atunci cand a facut urmatoarea declaratie: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA. Eu am votat impotriva; declaratia e larg in limita libertatii de exprimare, a precizat Asztalos.

Programul presedintelui Klaus Iohannis la Blaj. Ce va face seful statului in orasul din Alba denumit si Mica Roma

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla sambata, 12 mai, la Blaj, unde va participa la inaugurarea oficiala a Palatului Cultural, care a fost reabilitat complet de Primaria Blaj si de Consiliul Judetean Alba. Iohannis va fi prezent si pe Campia Libertatii si va participa la o coferinta dedicata Centenarului Unirii.

Klaus Iohannis, dupa amenda primita pentru discriminare: O decizie politica, va fi contestata n instanta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept decizie politica amenda de 2. 000 de lei stabilita de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )