Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis da de pamant cu Executivul Dancila: Avem un guvern irational, ireal. Daca nu ar fi trist, ar fi de ras (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis da de pamant cu Executivul Dancila: Avem un guvern irational, ireal. Daca nu ar fi trist, ar fi de ras (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a calificat Guvernul Dancila drept unul irational si ireal si a explicat de ce a luta decizia de a contesta la Curtea Constitutionala interimatul lui Paul Stanescu la. continuă pe B1

Klaus Iohannis ataca PSD la Congresul National al PNL: Am ajuns sa avem un Guvern irational, chiar ireal

Consiliul National al PNL a inceput sambata, la Palatul Parlamentului, la reuniune este prezent si presedintele Klaus Iohannis, care a tinut un discurs in fata membrilor partidului. Va mulumesc.

Klaus Iohannis, atac la Dragnea, Dancila si PSD, la Consiliul PNL: Situatia Romaniei e proasta

Consiliul National al PNL se reuneste sambata la Palatul Parlamentului. La eveniment a venit si presedintele Klaus Iohannis, dupa ce invitatia i-a fost adresata de liderul formatiunii, Ludovic Orban.

Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la Guvern: Presedintele sesizeaza CCR

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii.

Viorica Dancila l-a sunat vineri dimineata pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre concediul sau- Surse

Premierul Viorica Dancila l-a contactat vineri dimineata de presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre plecarea sa in concediu si despre delegarea atributiilor catre vicepremierul Paul Stanescu, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul a vorbit cu presedintele despre delegarea atributiilor vineri, 3 august, la patru zile dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial. Decizia privind delegarea atributiilor catre Paul Stanescu in perioada 6-13 august a fost publicata in Monitorul Oficial pe 31 iulie. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Curtii Constitutionale solutionarea unui conflict juridic de natura constitutionala cu premierul Viorica Dancila.

Klaus Iohannis atacala CCR concediul Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis ataca la Curtea Constitutionala concediul Vioricai Dancila. Presedintele reclama un conflict institutional pe motiv ca Viorica Dancila si-a luat concediu si nu l-a.

Lia Olguta Vasilescu, catre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: E inadmisibil sa sesizezi CCR cnd tu te-ai plimbat jumatate din mandat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat sambata, ca gestul presedintelui de a sesiza CCR cu privire la concediul Vioricai Dancila este inadmisibil avand in vedere vacantele repetate ale lui Klaus Iohannis de cand este sef al statului, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis contesta la CCR interimatul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului: Seful statului cere Curtii sa solutioneze conflictul juridic de natura constitutionala dintre premier - presedinte

Presedintele Klaus Iohannis contesta interimatul lui Paul Stanescu la conducerea Guvernului in perioada in care premierul Viorica Dancila este in concediu. Seful statului cere astfel Curtii Constitutionale.

CCR va judeca pe 14 august sesizarea lui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a stabilit pe 14 august termenul de transmitere a punctelor de vedere de la Guvern si Presedintie privind conflictul intre puteri. Citeste si:Klaus Iohannis.

Guvernul i-a taiat bugetul lui Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a precizat joi, la Palatul Victoria, ca exista reduceri ale bugetelor unor institutii, dar reducerea s-a facut doar acolo unde a existat un grad scazut de utilizare a banilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )