Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lovitura pentru Dragnea si Tariceanu! CCR a declarat neconstitutionala legea privind declasificarea tuturor protocoalelor

B1 B1,
Lovitura pentru Dragnea si Tariceanu! CCR a declarat neconstitutionala legea privind declasificarea tuturor protocoalelor

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala, cu unanimitate de voturi, legea initiata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu privind declasificarea tuturor protocoalelor incheiate intre SRI si in. continuă pe B1

Senatorul Claudiu Manda anunta ce va face dupa ce CCR a declarat neconstitutionala legea declasificarii protocoalelor

Curtea Constitutionala a declarat, miercuri, neconstitutionala in integralitate, legea privind declasificarea tuturor protocoalelor incheiate intre SRI si institutiile judiciare in baza unei decizii a CSAT din.

CCR a declarat neconstitutionala pensia speciala a lui Victor Ciorbea

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca pensia speciala a lui Victor Ciorbea de aproape 30. 000 de lei este neconstitutionala si au trimis actul normativ Parlamentului, au declarat surse din CCR pentru G4Media. ro.

inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea

Inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea. Organizatia din Bucuresti a PSD se va reuni intr-o sedinta in care se va decide soarta lui Aurelian Badulescu, omul Gabrielei.

Zegrean, critici dure pentru PSD-ALDE: Vad ca se doreste ca tot ce s-a judecat de la Decebal incoace sa se rejudece. Nu se poate sa ne tot judecam pana la calendele grecesti (VIDEO)

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea initiata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu privind declasificarea tuturor protocoalelor incheiate intre SRI si institutiile judiciare.

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala pensia speciala a Avocatului Poporului

Curtea Constitutionala a admis partial, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la proiectul pentru modificarea Legii 35/1997 privind organizarea si functionarea Avocatului Poporului, prin care acesta beneficiaza de pensie de serviciu egala cu 80% din salariul brut lunar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )