Libnet.ro
UNICEF

08:30

Orban, despre hotararea CCR: O decizie inepta a unei institutii controlate de PSD (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre hotararea CCR: O decizie inepta a unei institutii controlate de PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a calificat drept inepta decizia Curtii Constitutionale, care a constatatca desemnarea sa ca premier, pentru a doua oara, de catre Klaus Iohannis nu afost una. continuă pe B1

EUGEN TOMAC, DESPRE HOTARAREA CCR : Presedintele are obligatia de indata sa convoace partidele la consultari

Liderul PMP, Eugen Tomac, s-a declarat surprins luni de faptul ca CCR a decis ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier, insa a precizat ca presedintele Klaus Iohannis are obligatia sa convoace de indata partidele la consultari, pentru ca tara sa aiba un guvern capabil sa gestioneze treburile publice intr-un moment de tranzitie.

Orban, despre o decizie a CCR care ar da dreptate PSD pe tema desemnarii sale ca premier:Ar fi o decizie impotriva Constitutiei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca judecatorii Curtii Constitutionale nu au cum sa decida ca exista conflict de natura constitutionala intre presedinte si Parlament, in ceea ce priveste cazul desemnarii sale pentru functia de sef al Guvernului, pentru a doua oara.

LUDOVIC ORBAN, DUPA DECIZIA CCR: Nu pot sa inteleg pe ce text constitutional se bazeaza aceasta decizie

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu intelege pe ce texte constitutionale s-a bazat decizia CCR de luni si a afirma ca CCR afecteaza atributiile constitutionale ale presedintelui, prin deciziile luate in ultimii ani.

Alina Gorghiu, despre decizia CCR: Moartea logicii juridice. Vom avea pana la urma fie alegeri anticipate, fie o guvernare reformista

Senatoarea PNL Alina Gorghiu comenteaza ironic la RFI decizia CCR privind desemnarea lui Ludovic Orban ca premier: Moartea logicii juridice. Ea considera ca merita luptat pentru varianta alegerilor anticipate pana in ultima secunda.

UPDATE Orban, dupa decizia CCR: Nu e nicio lovitura Nu putem sa nu constatam un partizanat evident in favoarea PSD

Ludovic Orban sustine ca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia este neconstitutionala desemnarea sa ca premier nu reprezinta nicio lovitura. Ulterior el s-a lansat intr-un atac la adresa CCR pe care a acuzat-o de partizanat evident in favoarea PSD.

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

Orban, despre coronavirus: Romania are un risc mai mare. Solicitarea facuta Politiei de Frontiera

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )