Libnet.ro
UNICEF

12:30

Parlamentul a decis ziua si ora votului de investire a Guvernului Citu

Adevărul Adevărul,
Parlamentul a decis ziua si ora votului de investire a Guvernului Citu

Conducerea Parlamentului a luat hotararea ca joi, de la ora 16. 00, sa aiba loc votul pentru investirea Guvernului Citu. Tot joi Curtea Constitutionala va judeca si sesizarea privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta referitoare la anticipate. continuă pe Adevărul

Parlamentul va vota, joi, investirea Guvernului Citu - surse

Potrivit unei decizii aprobate luni de conducerea Legislativului, Camera Deputatilor si a Senatul vor vota in plen reunit joi, de la ora 16. 00, investirea Guvernului Citu.

Ciolacu: Vom fi prezenti la sedinta de investire a Guvernului Citu, dar acest cabinet nu merita sa fie votat (VIDEO)

Marcel Ciolacu a anuntat, luni, ca PSD nu va vota Guvernul Citu. Social-democratii vor asigura insa cvorumul, a precizat Ciolacu. Acesta ii cere lui Ludovic Orban sa isi asume cabinetul Citu si le.

INVESTIREA GUVERNULUI CITU DEPINDE DE... PNL Liberalii, intre dorinta de anticipate si buna-guvernare

Parlamentul va decide, in sedinta de plen reunit din aceasta saptamana, soarta guvernului Citu. Pentru ca Executivul propus de actualul ministru interimar al Finantelor Publice sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, este nevoie ca 233 din cei 465 de parlamentari sa voteze in favoarea formulei prezentata de Florin Citu.

Ponta cere tuturor fortelor politice sa voteze investirea Guvernului Citu

Victor Ponta, liderul Pro Romania, un opozant vehement al investirii Guvernului Citu, si-a schimbat .

Orban: investirea Guvernului Citu e in mana Parlamentului. Am purtat discutii, negocieri, am incercat sa formam o majoritate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca este in mana Parlamentului decizia privitoare la investirea Guvernului Citu, precizand ca liberalii au purtat discutii si negocieri pentru a incerca sa formeze o majoritate.

Lucian Romascanu: Parlamentarii PSD vor participa la votul de investitura, dar vor vota impotriva Guvernului Citu

Senatorul Lucian Romascanu a precizat ca parlamentarii vor fi prezenti la votul pentru investitura Guvernului Citu, dar ca acestia nu vor valida instalarea noului cabinet. Vom merge in sala, vom.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )