Libnet.ro
UNICEF

16:45

Petre Daea, dupa mutarea lui Klaus Iohannis: Daca tot tergiversam punerea in practica a unor proiecte, pierdem timpul

B1 B1,
Petre Daea, dupa mutarea lui Klaus Iohannis: Daca tot tergiversam punerea in practica a unor proiecte, pierdem timpul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala CCR) cele doua legi privind sprijinirea crescatorilor de suine si pasari. Ministrul. continuă pe B1

ActiveWatch publica necrologul CNCD, dupa amendarea lui Klaus Iohannis: Dupa o intensa suferinta, a ncetat din viata, odata cu abandonarea totala a misiunii sale

Organizatia neguvernamentala ActiveWatch a publicat miercuri, pe site-ul sau, necrologul Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei pentru discriminare, in urma folosirii termenului penali.

Ministrul Petre Daea, dupa ce a gustat branzeturi si pastrama de oaie, s-a delectat si cu magiun de Bargau

Petre Daea a efectuat sambata o deplasare in judetul Bistrita-Nasaud, ocazie cu care ministrul Alege oaia a fost, din nou, in atentia presei. in cursul diminetii, ministrul a vizitat o ferma de.

Presedintele CNCD, explicatii dupa sanctionarea lui Klaus Iohannis: De ce Codruta Kovesi nu primeste amenda pentru exprimarea festivalul inculpatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit o amenda de 2. 000 de lei din partea Consiliului pentru Combaterea Discriminarii pentru ca a folosit termenul de penali atunci cand s-a referit la politicienii care au.

Petre Daea, despre curatarea de coaja a cireselor tratate: Daca am ajuns noi sa curatam o cireasa de coaja, inseamna ca am ajuns acolo unde nu trebuia

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a indemnat pe romani, joi, la Targoviste, sa nu cumpere produse despre care exista suspiciunea ca au o calitate indoielnica, fiind intrebat despre scandalul cireselor pe care un supermarket le vindea cu o eticheta pe care scria tratat cu imazilil si thiabendazole, coaja nu se recomanda pentru consum.

Petre Daea reactioneaza DUR la ciresele toxice din supermarketuri: Daca am ajuns noi sa curatam o cireasa de coaja, inseamna ca..

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a criticat dur importurile de cirese dupa scandalul privind ciresele toxice descoperite in supermarketuri, sustinand ca daca am ajuns noi sa curatam o cireasa de.

Klaus Iohannis, REACTIE VIRULENTA dupa ce Romania a blocat un document al UE: Este a doua oara in care PSD-istii incearca sa faca politica externa dupa ureche si iese prost (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata o prima reactie dupa ce Romania a blocat, impreuna cu Cehia si Ungaria, un document al UE care condamna mutarea Ambasadei SUA in Israel de la Tel Aviv la.

Ministrul Petre Daea, in razboi cu ceapa de la Bruxelles: Tragi de ea de zici ca-i...

Ministrul Agriculturii Petre Daea este revoltat de faptul ca produsele romanesti, desi sunt de calitate, nu sunt competitive pe piata. Daea a luat in vizor acum ceapa de la Bruxelles despre care spune ca tragi.

Petre Daea, despre vanzarea terenurilor catre straini: Categoriile de preemptori vor avea o logica de interes statal

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat sambata, la Bistrita, ca in ceea ce priveste vanzarea terenurilor catre cetateni straini vor fi reglementate prin lege categoriile de preemptori, astfel incat acestea sa aiba o logica de interes.

Petre Daea: Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici ca-i cureaua de la pantaloni. Nu poti sa o mesteci

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus joi, la o intalnire cu producatorii din zona Titu, judetul Dambovita, ca produsele romanesti agricole sunt mai bune ca cele din alte state europene, dand ca exemplu ce.

Petre Daea: Tragi de ceapa de la Bruxelles de zici ca-i cureaua de la pantaloni. Nu poti sa o mesteci. Pai, aici, cand oi lua-o, ce buna e!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus, la o intalnire cu producatorii din zona Titu, judetul Dambovita, ca produsele romanesti agricole sunt mai bune decat cele din alte state europene, dand ca exemplu ceapa de la Bruxelles, de care tragi de zici ca-i cureaua de la pantaloni, nu poti sa o mesteci.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )