Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Hotnews Hotnews,
 PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache. continuă pe Hotnews

PNL: Vom contesta legea prin care PSD legalizeaza finantarea fara limita a campaniilor electorale

PNL a anuntat ca va ataca din nou la CCR legea prin care PSD legalizeaza finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod.

PNL ataca la CCR legea prin care sumele cheltuite ilegal in campanii nu vor mai fi confiscate

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca se permite finantarea fara limita a campaniilor electorale, initiata de PSD.

Iohannis a contestat la CCR legea prin care PSD sustine crescatorii de porci. Fiul lui Dragnea are firma de porci. Dragnea: Presedintele o fi vegetarian

Presedintele Klaus Iohannis a atacat luni la CCR o lege prin care coalitia PSD-ALDE sustinea crescatorii de porci din Romania. O fi vegetarian, a reactionat Liviu Drganea. Legea a fost initiata de PSD, la inceputul anului 2017, la putin timp dupa ce a aparut public informatia ca fiul lui Liviu Dragnea detine o mare ferma de porci. Asadar, ferma detinuta de fiul lui Dragnea ar benefia de legea sustinuta de partidul condus de tatal sau.

PNL va contesta la CCR legea privind masurile alternative de executare a pedepselor

Liberalii vor contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei legea privind masuri alternative la executarea pedepselor privative de libertate, scrie Agerpres.

Iohannis contesta la CCR legea privind reorganizarea CNADR si nfiintarea CNIR

Presedintele Klaus Iohannis a contestat luni la CCR legea de aprobare a ordonantei 55/2016 privind reorganizarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S. si infiintarea Companiei Nationale de Investitii Rutiere S.

Iohannis a atacat la CCR legea privind ajutoarele de stat pentru crescatorii de porci si pasari

Presedintele Klaus Iohannis a atacat luni la CCR legea privind sustinerea crescatorilor de porci si pasari invocand faptul ca actul normativ incalca normele europene si prevederile constitutionale in ceea ce priveste conditiile de acordare a ajutoarelor de stat. Iohannis ceruse deja reexaminarea legii de catre Parlament, insa solicitarea sa a fost respinsa.

Putin l-a propus din nou pe Medvedev pentru functia de prim ministru

Vladimir Putin, care a depus luni juramantul pentru inca un mandat de sase ani in fruntea Rusiei, l-a propus din nou pe Dmitri Medvedev pentru functia de prim ministru, anunta AFP.

Curtea de Apel Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu de anulare a decretului prin care i se retrage cetatenia R.Moldova. Decizia mai poate fi atacata la Curtea Suprema de Justitie

Curtea de Apel Chisinau a respins, joi, cererea lui Traian Basescu de anulare a decretului prezidential prin care i se retrage cetatenia moldoveneasca, fiind mentinuta decizia data anterior de Judecatoria Chisinau, informeaza presa din R. Moldova. Unimedia. info precizeaza ca, in decurs de 30 de zile, partile vor primi sentinta motivata si vor avea la dispozitie doua luni sa atace decizia la Curtea Suprema de Justitie.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii - din nou, in atentia touroperatorilor rusi

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi, din nou, in atentia touroperatorilor rusi, dupa o absenta de 27 de ani de pe piata, potrivit Corinei Martin, presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), citata de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )