Libnet.ro
UNICEF

12:31

PNL cere Curtii Constitutionale sa invalideze mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 PNL cere Curtii Constitutionale sa invalideze mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea

Liberalii contesta la Curtea Constitutionala hotararea Camerei Deputatilor de validare a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. PNL invoca faptul ca Dragnea a fost condamnat pentru o infractiune privind procesul electoral si a avut o pedeapsa accesorie privind interzicerea unor drepturi in dosarul referendumului. in aprilie 2016, seful PSD a fost condamnat la doi ani cu suspendare. continuă pe Hotnews

PNL cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea

Partidul National Liberal solicita Curtii Constitutionale sa invalideze mandatul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe motiv ca social-democratul a fost condamnat pentru o infractiune de natura.

Apel pentru demisia membrilor CEC si a judecatorilor Curtii Constitutionale

Reprezentantii Grupului de Initiativa pentru apararea Articolului 2 din Constitutie solicita demisia membrilor Comisiei Electorale Centrale si a judecatorilor Curtii Constitutionale. Apelul public, lansat la oconferinta de presala IPN, vine in contextul apropierii perioadei desfasurarii alegerilor locale generale, precum si a probabilitatii inalte de desfasurare a alegerilor parlamentare anticipate, o spun reprezentantii Grupului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )