Libnet.ro
UNICEF

11:45

PNL sesizeaza CCR dupa votul dat de CNCD pentru sanctionarea lui Klaus Iohannis

B1 B1,
PNL sesizeaza CCR dupa votul dat de CNCD pentru sanctionarea lui Klaus Iohannis

PNL anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala votul pentru componenta Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Anuntul a fost facut de prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan care a. continuă pe B1

Madalin Ionescu a dat petrecere pentru ruperea turtei fetitei sale

Fericire mare in familia lui Madalin Ionescu si a Cristinei Siscanu. Fetita lor, Petra, a implinit un an, iar cei doi au organizat o petrecere cu zeci de invitati pentru ruperea turtei.

REGLARE DE CONTURI iN POLITICA! Un primar din PNL, ARESTAT preventiv dupa ce a dat foc fermelor unor rivali

Primarul PNL-ist retinut intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi instigat o persoana sa dea foc unor ferme a fost arestat preventiv joi, masura fiind dispusa de magistratii Judecatoriei Focsani, scrie.

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru folosirea termenului penali

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a constatat, miercuri, ca termenul penali folosit de presedintele Klaus Iohannis depaseste limita libertatii de exprimare. CNCD i-a aplicat.

Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD pentru folosirea cuvntului penali

Presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali. Informatia a fost publicata initial de G4Media. ro si confirmata pentru HotNews. ro de catre presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Concret, Consiliul a decis ca presedintele a discriminat atunci cand a facut urmatoarea declaratie: Niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA. Eu am votat impotriva; declaratia e larg in limita libertatii de exprimare, a precizat Asztalos.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )