Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele contesta la CCR Legea referendumului

Hotnews Hotnews,
 Presedintele contesta la CCR Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Blaj, ca retrimite Legea referendumului la Curtea Constitutionala, nefiind multumit de forma in care a ajuns la promulgare. PSD a anuntat in mai multe randuri ca asteapta promulgarea pentru a stabilit data referendumului privind definirea familiei in Constitutie. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a anuntat ca retrimite la CCR Legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca va retrimite la Curtea Constitutionala Legea Referendumului. Seful statului este nemultumit de felul in care acest act normativ a ajuns pe biroul.

Iohannis retrimite Legea referendumului la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Blaj, ca retrimite Legea referendumului la Curtea Constitutionala, nefiind multumit de forma in care a ajuns la promulgare.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind Consiliul Superior al Magistraturii

Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii va ajunge, din nou, pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a decis vineri sa atace, din nou, actul normativ care limiteaza atributiile CSM in ceea ce priveste numirea magistratilor.

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

PNL ataca la CCR legea prin care sumele cheltuite ilegal in campanii nu vor mai fi confiscate

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca se permite finantarea fara limita a campaniilor electorale, initiata de PSD.

CCR, decizie pentru Klaus Iohannis. Ce se intampla cu sesizarea facuta de Presedinte

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat pentru 31 mai deliberarile in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis privind modificarile la Legea administratiei publice locale si Statutul alesilor locali,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )