Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Oare de cate ori am afirmat, in mod public...?

B1 B1,
Tudorel Toader, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Oare de cate ori am afirmat, in mod public...?

Curtea Constitutionala a respins initiativele legislative de modificare a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistierii sau gratierii infractorilor condamnati pentru coruptie. Decizia judecatorilor. continuă pe B1

Tariceanu cere demisia lui Iohannis dupa decizia CCR: Presedintele a atras poporul intr-o aventura nesabuita, momindu-l sa faca un joc impotriva democratiei insasi

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut demisia presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de grave tentative de abatere a Romaniei de la normele statului de drept. Solicitarea liderului ALDE a venit dupa ce.

Basescu, dupa decizia CCR: Iohannis trebuie sa indeparteze de pe langa el guristi de tipul lui Orban, Rares Bogdan. Guristii de doi bani sa-si vada de treaba lor! (VIDEO)

Curtea Constitutionala a respins initiativele legislative de modificare a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistierii sau gratierii coruptilor, cu argumentul ca masura ar incalca principiul egalitatii.

Tariceanu, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Senatului, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei, ca presedintele Klaus Iohannis a atras poporul intr-o aventura nesabuita, chemandu-l sa se pronunte cu privire la chestiuni care sunt impotriva statului de drept. Tariceanu sustine ca Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie.

Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depusa de partidele din opozitie este surprinzatoare, in conditiile in care milioane de romani s-au exprimat in favoarea interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie la referendumul de pe 26 mai, iar Curtea a validat referendumul.

Turcan: Decizia CCR, ciudata si aparent in favoarea infractorilor

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, considera ca decizia CCR cu privire la proiectul de revizuir.

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative .

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de romani la referendumul de pe 26 mai. PNL se va asigura ca votul cetatenilor va fi transpus in lege

Decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depuse de PNL alaturi de partenerii din opozitie este surprinzatoare, spune presedintele liberalilor, Ludovic Orban. Acesta.

Radu Tudor, critici pentru PNL si USR, dupa ce CCR a respins revizuirea Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Sa spuna daca vor anarhie

Radu Tudor a venit cu o reactie dura pentru cei de la USR si PNL, dupa ce acestia au criticat decizia CCR de joi, prin care una dintre intrebarile de la referendum este declarata.

Orban: Decizia CCR privind completurile de trei judecatori de la ICCJ sfideaza vointa cetatenilor. Pregatim un proiect de reformare a CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca decizia Curtii Constitutionale privind completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitiei sfideaza vointa cetatenilor. El anunta ca PNL pregateste un proiect de reformare a CCR, astfel incat ca nu se mai permita subiectivismul politic sau subiectivismul in anumite decizii.

Orban: Constitutia nu prevede dreptul fundamental de a fi gratiat si amnistiat. Decizia CCR este inexplicabila

Liberalii considera inexplicabila decizia Curtii Constitutionale de a respinge initiativa de revizuire in sensul introducerii interdictiei amnistiei si gratierii pentru faptele de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )