Libnet.ro
UNICEF

14:30

USR si PNL i cer Avocatului Poporului sa conteste la CCR ordonanta pe legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 USR si PNL i cer Avocatului Poporului sa conteste la CCR ordonanta pe legile justitiei

Reprezentantii USR si PNL vor solicita Avocatului Poporului sa sesizeze la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta emisa marti pentru legile justitiei. Cele doua partide vor depune doua solicitari separate. continuă pe Hotnews

USR cere Avocatului Poporului sa atace la CCR Ordonanta de Urgenta pe legile Justitiei

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat miercuri ca, odata cu finalul sedintei din plenul Parlamentului, deputatii si senatorii USR vor merge la Avocatul Poporului si ii vor solicita acestuia sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de Urgenta adoptata luni de Guvern. Motivul invocat de Barna este ca DNA devine nu doar o institutie la discretia ministrului Justitiei, ci una nefunctionala.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa atace la CCR ordonanta de urgenta pe legile justitiei(DOCUMENT)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a solicitat miercuri Avocatului poporului sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. in.

Procurorul general cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la articolul referitor la mentinerea in functie a procurorilor

Parchetul General a cerut, miercuri, Avocatul Poporului sa analizeze posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la aspecte de neconstitutionalitate continute de articolul VII din OUG 92 referitor la mentinerea in functie a procurorilor.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR privind OUG pe Legile Justitiei

Procurorul general Augustin Lazar i-a transmis, miercuri, Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, solicitarea de a sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu neconstitutionalitatea art. VII din ordonanta de.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe tema OUG privind legile Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa sesizeze CCR pe tema recentei OUG adoptate de Guvern pe tema legilor Justitiei. in cursul zilei de astazi, 17.

PNL a depus la Avocatul Poporului solicitarea prin care cere ca institutia sa conteste la CCR ordonanta de urgenta privind legile Justitiei

Reprezentanti ai PNL au depus la Avocatul Poporului solicitarea ca institutia sesizata sa atace la CCE OUG privind legile Justitiei, act adoptat de Guvern luni.

USR si PNL sesiseaza Avocatul Poporului cu privire la noua OUG, dar Victor Ciorbea este in concediu

Uniunea Salvati Romania va sesiza Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta data pentru modificarea legilor justitiei, a anuntat deputatul Stelian Ion, miercuri. Un demers asemanator a fost initiat si de PNL.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru modificarea legilor Justitiei

PNL a depus astazi la Avocatul Poporului solicitarea de a contesta la CCR Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Liberalii spun ca ar putea depune plangere penala impotriva lui Victor Ciorbea, care a plecat in concediu si nu si-a delegat atributiile.

Legea privind organizarea si functionarea Avocatului Poporului, modificata

Senatul a adoptat, astazi, cu 94 de voturi pentru si 13 impotriva, in calitate de for decizional, un proiect de lege care modifica legea de organizare si functionare a Avocatului Poporului, informeaza Agerpres.

Mesajul lui Ciorbea catre Opozitie privind ordonanta pe justitie: Sunt n concediu n SUA. Sesizarile sunt analizate de expertii Avocatului Poporului

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, transmite se afla in concediu de odihna in SUA, acesta fiind programat in urma cu 6 luni. El a mai spus ca solicitarile Opozitiei de sesizare pe OUG pe legile justitiei sunt analizate de Biroul contencios din cadrul institutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )