Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR sesizeaza Avocatul Poporului cu privire la modificarea legilor Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR sesizeaza Avocatul Poporului cu privire la modificarea legilor Justitiei

Parlamentarii USR au anuntat astazi ca vor sesiza Avocatul Poporului in legatura cu OUG privind legile Justitiei, cerand institutiei sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala CCR). continuă pe Ziarul Bursa

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru modificarea legilor Justitiei

PNL a depus astazi la Avocatul Poporului solicitarea de a contesta la CCR Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Liberalii spun ca ar putea depune plangere penala impotriva lui Victor Ciorbea, care a plecat in concediu si nu si-a delegat atributiile.

Sedinta de guvern pentru modificarea Legilor Justitiei prin OUG. Viorica Dancila: Abuzurile nu sunt si nu vor fi tolerate

Guvernul Dancila s-a reunit, luni dimineata, de la 09:00, intr-o sedinta extraordinara. La inceputul sedintei, premierul Dancila a anuntat ca pe ordinea de zi a fost adaugata si OUG privind cele trei legi ale justitiei, scrie Ziare. com . La scurt.

USR si PNL sesiseaza Avocatul Poporului cu privire la noua OUG, dar Victor Ciorbea este in concediu

Uniunea Salvati Romania va sesiza Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta data pentru modificarea legilor justitiei, a anuntat deputatul Stelian Ion, miercuri. Un demers asemanator a fost initiat si de PNL.

DOCUMENT Parchetul General a sesizat Avocatul Poporului n cazul ordonantei de modificare a legilor justitiei

Parchetul General a sesizat, miercuri, Avocatul Poporului in cazul ordonantei de modificare a legilor Justitiei, adoptata luni de guvern. Institutia condusa de Augustin Lazar ii cere lui Victor Ciorbea sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul articolului din ordonanta referitor la noile conditii de numire a procurorilor in Parchetul General, DIICOT si DNA.

Augustin Lazar ar putea sesiza Avocatul Poporului pentru suspiciuni de neconstitutionalitate in cazul OUG de modificare a Legilor justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca Ministerul Public analizeaza suspiciunile de neconstitutionalitate in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, informeaza Agerpres.

USR cere Avocatului Poporului sa atace la CCR Ordonanta de Urgenta pe legile Justitiei

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat miercuri ca, odata cu finalul sedintei din plenul Parlamentului, deputatii si senatorii USR vor merge la Avocatul Poporului si ii vor solicita acestuia sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de Urgenta adoptata luni de Guvern. Motivul invocat de Barna este ca DNA devine nu doar o institutie la discretia ministrului Justitiei, ci una nefunctionala.

PNL vrea sa mearga la Avocatul Poporului, dupa ordonanta lui Tudorel Toader

Partidul National Liberal va sesiza Avocatul Poporului privind ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a anuntat presedintele PNL, Ludovic.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fotografiat in aeroport in drum spre SUA, dupa ce a REFUZAT sa atace la CCR Ordonanata pe Legile Justitiei (FOTO)

In plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a plecat in concediu si a refuzat sa delege unui subaltern din institutie atributia de a ataca la CCR Ordonantele de.

PNL a depus la Avocatul Poporului solicitarea prin care cere ca institutia sa conteste la CCR ordonanta de urgenta privind legile Justitiei

Reprezentanti ai PNL au depus la Avocatul Poporului solicitarea ca institutia sesizata sa atace la CCE OUG privind legile Justitiei, act adoptat de Guvern luni.

Avocatul Poporului estein concediu pana pe 30octombrie. Ce se intampla cu sesizarile privind OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, precizeaza ca in perioada 17-30 octombrie se afla in concediu in SUA, pe care l-a programat de acum sase luni, iar petitiile privind OUG pe legile justitiei sunt analizate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )