Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Este cel mai slab guvern din istoria post-decembrista

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac la Guvern: Este cel mai slab guvern din istoria post-decembrista

Klaus Iohannis vine cu un atac extrem de dur la adresa Guvernului, dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019. Decizia de astazi a CCR demonstreaza inca o. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Cel mai slab Guvern, cel mai slab buget

Presedintele Klaus Iohannis a atacat astazi PSD, precizand ca, dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, este croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor.

Acesta este cel mai mare SUV de pe fata Pamantului. Are 10 roti si masoara peste 10 metri in lungime

Fa cunostinta cu Dhabiyan, o masina unicat care ii apartine celebrului seic Hamad Bin Hamdan Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite. La acest gabarit, vorbim despre cel mai mare SUV din lume.

Klaus Iohannis retrimite bugetul la Parlament: Cel mai slab guvern din istoria postdecembrista. Un Guvern PSD al imposturii si al incompetentei a croit un buget pe masura sa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca va retrimite proiectul de buget pe 2019 in Parlament pentru a fi corectat. Aceasta decizie vine dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu vorbeste in cartea Ne vorbeste Parintele Justin despre o serie de lucruri care fac rau natiei noastre. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi.

VIDEO Iohannis retrimite bugetul la Parlament: Avem cel mai slab guvern din istoria post-decembrista. Guvernul imposturii si al incompetentei. PSD il ignora

Presedintele Kluas Iohannis va retrimite in Parlament legea bugetului de stat pe 2019, dupa ce Curtea Constitutionala CCR) a respins azi sesizarea presedintelui pe acelasi subiect. Nu comentez decizia Curtii, dar ramane bugetul rusinii nationale,bazat pe cifre false, pe bani pe care guvernul in realitate nu-i are, a spus Iohannis.

PSD reactioneaza dupa criticile lui Iohannis: Primul presedinte din istoria Romaniei si probabil din lume care a blocat bugetul propriei tari

PSD reactioneaza dupa ce Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca retrimite bugetul la Parlament. DE asemenea, seful statului a spus ca Guvernul Dancila este cel mai slab Executiv din istoria postdecembrista,.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Exista sau nu motive, contesta orice la CCR

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, intr-un interviu exclusiv pentru Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Citeste si: Klaus Iohannis, atac violent dupa esecul la CCR Este.

CCR a decis ca bugetul pe 2019 este constitutional si a respins sesizarea lui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea bugetului de stat pe anul 2019, stabilind ca actul normativ este constitutional, au precizat oficiali ai CCR.

Klaus Iohannis: Voi retrimite Parlamentului pentru corectura si imbunatatire legea bugetului pe anul 2019

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca nu promulga Legea bugetului pe 2019, dupa ce CCR a decis azi ca este constitutionala, si ca o retrimite in Parlament pentru corecturi si imbunatatiri.

E oficial! Legi de ULTIMA ORA promulgate de presedinte Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti mai multe decrete. Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 16/2018 privind asigurarea masurilor necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )