Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mihai Sora cere proteste masive si alegeri anticipate: Oameni buni, in ritmul in care evolueaza lucrurile, peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere. Treziti-va!

Adevărul Adevărul,
Mihai Sora cere proteste masive si alegeri anticipate: Oameni buni, in ritmul in care evolueaza lucrurile, peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere. Treziti-va!

Filosoful Mihai Sora avertizeaza ca, in ritmul in care evolueaza lucrurile, peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere, pentru ca un om care se agata de putere cu orice pret, prin orice mijloace, constitutionale sau nu, direct ori prin interpusi, un om disperat, care stie ca pierzand puterea are totul de pierdut, este infinit mai primejdios, diabolic in decizii, decat unul care nu se afla la putere, unul care nu are, in maini, carma tarii. continuă pe Adevărul

Mihai Sora ndeamna la proteste masive si alegeri anticipate: Vor ajunge sa ngenuncheze toate institutiile statului

Filosoful Mihai Sora indeamna la organizarea unor proteste masive si alegeri anticipate, spunand ca, in ritmul in care evolueaza lucrurile, peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere, iar mecanismul lor de organizare va fi intr-atat de distorsionat incat vor ajunge sa ingenuncheze toate institutiile statului. Treziti-va, oameni buni!, este apelul lui Sora.

Mihai SORA: in ritmul in care evolueaza lucrurile, PESTE DOI ANI NU VOM MAI AVEA ALEGERI LIBERE. Treziti-va, oameni buni!

Mihai Sora, unul dintre cei mai activi protestatari rezist, indeamna la manifestari masive si alegeri anticipate. Filosoful se arata ingrijorat de ritmul in care in care evolueaza lucrurile, peste doi ani nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )