Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul Muncii, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: Nu putem face niciun pas. Noi ne-am facut datoria

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: Nu putem face niciun pas. Noi ne-am facut datoria

Ministrul Muncii, Marius Budai, i-a dat unraspuns dur luiKlaus Iohannis. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019, presedintele Romaniei foloseste ultima. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Exista sau nu motive, contesta orice la CCR

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, intr-un interviu exclusiv pentru Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Citeste si: Klaus Iohannis, atac violent dupa esecul la CCR Este.

Alocatiile copiilor nu vor creste nici de la 1 aprilie. Anuntul facut de ministrul Muncii

Alocatiile copiilor nu vor creste nici de la 1 aprilie, spune ministrul Muncii. Marius Budai afirma ca de vina pentru intarziere este presedintele Klaus Iohannis, care a tergiversat promulgarea.

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Este cel mai slab guvern din istoria post-decembrista

Klaus Iohannis vine cu un atac extrem de dur la adresa Guvernului, dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019. Decizia de astazi a CCR demonstreaza inca o.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru decorarea generalului Jonathan H. Vance, seful Statului Major al Apararii din Canada, potrivit Agerpres. in semn de inalta apreciere pentru.

Klaus Iohannis, dupa esecul pe buget la CCR: Mesajul e simplu, faceti un buget sanatos pentru Romania!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 14:30 , o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Anuntul Administratiei Prezidentiale apare in contextul in care miercuri, Curtea.

Klaus Iohannis: Voi retrimite Parlamentului pentru corectura si imbunatatire legea bugetului pe anul 2019

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca nu promulga Legea bugetului pe 2019, dupa ce CCR a decis azi ca este constitutionala, si ca o retrimite in Parlament pentru corecturi si imbunatatiri.

Refuzata de Klaus Iohannis pentru postul de ministru, Olguta Vasilescu va fi consilier al premierului pe probleme de infrastructura

Refuzata de Klaus Iohannis pentru doua portofoliu de ministru la Dezvoltare, apoi la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu va fi consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme de infrastructura, a anuntat, duminica, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Lider PSD: Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis a suferit o infrangere importanta

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca pe Klaus Iohannis, spunand ca jocul sau politicantiromanesc a suferit o infrangere importanta. Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Cel mai slab Guvern, cel mai slab buget

Presedintele Klaus Iohannis a atacat astazi PSD, precizand ca, dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, este croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )