Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea CCR privind OUG 7

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea CCR privind OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, astazi, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG 7/2019 care modifica legile justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din Ordonanta 7 care modifica legile justitiei, vizand competentele Sectiei speciale de anchetare a magistratilor. Solicitarea a fost facuta de procurorul de sedinta in procesul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete din Prahova.

Un procuror din dosarul lui Sebastian Ghita cere sesizarea CCR in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG 7/2019 care modifica legile justitiei.

Un procuror din dosarul lui Ghita cere sesizarea CCR in legatura cu OUG 7

Un procuror de la Parchetul General a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sesizarea Curtii Constitutionale cu o exceptie de neconstitutionalitate a unui articol din OUG.

Sebastian Ghita, despre miscarea sieu: O mare bula de PR. Este evident ca e vorba de o lucratura profesionista

Sebastian Ghita a lansat un atac extrem de dur la adresa antreprenorului Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. intr-o postare pe Facebook, fostul deputat, aflat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )