Libnet.ro
UNICEF

12:30

SOARTA SIIJ DEPINDE DE CCR Zi decisiva pentru Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SOARTA SIIJ DEPINDE DE CCR Zi decisiva pentru Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) are trecuta, pe ordinea de zi a sedintei de astazi, dezbaterea obiectiilor de neconstitutionalitate formulate de 92 de parlamentari USR si PNL cu privire la Ordonanta de Urgenta 90/2018, prin care guvernul Dancila, din initiativa lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a operationalizat Sectia de Investigare a Infractiunilor din JustitieSIIJ). continuă pe Ziarul Bursa

Saptamana decisiva pentru ministrul Justitiei. Dragnea si Tariceanu se intalnesc intr-o sedinta pentru a decide soarta lui Tudorel Toader

Saptamana aceasta ar putea fi una decisiva pentru Tudorel Toader. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se vor intalni intr-o sedinta a Coalitiei in care vor decide soarta ministrului.

CCR a decis: Sectia de investigare a magistratilor este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca Sectia de investigare a magistratilor este constitutionala. CCR a discutatsesizarea PNL si USR privind legea de aprobare a OUG referitoare la operatio.

Saptamana decisiva pentru Kovesi

La Bruxelles se vor desfasura, in aceasta saptamana, negocierile pentru functia de procuror sef al Parchetului European, dintre Parlamentul Uniunii, a carui propunere este Laura Codruta Kovesi, si Consiliul UE, care in COREPER l-a votat pe Jean-Francois Bohnert.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )