Libnet.ro
UNICEF

13:30

UPDATE Ludovic Orban: Demersul lui Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului este unul legitim

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ludovic Orban: Demersul lui Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului este unul legitim

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii considera demersul presedintelui Klaus Iohannis de a sesiza la CCR Legea bugetului de stat unul legitim si ca bugetul nu corespunde asteptarilor romanilor. PNL solicita, de asemenea, Curtii Constitutionale sa judece sesizarea cu celeritate, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Liberalii au avertizat ca bugetul este unul mincinos, bazat pe date false. Dragnea si Tariceanu au preferat sa plece in concedii, unul la soare, altul la schi (VIDEO)

PNL a salutat decizia lui Klaus Iohannis de a ataca la Curtea Constitutionala Legea bugetului de stat pe 2019. Presedintele partidului, Ludovic Orban, a amintit ca liberalii au atras de mai multe ori atentia.

Ludovic Orban: Daca alocatiile nu vor creste de la 1 martie va fi vina Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa ce Iohannis a sesizat la CCR Legea bugetului de stat, ca Guvernul va fi vinovat daca alocatiile pentru copii nu se vor majora de la 1 martie, deoarece Executivul a conditionat majorarea alocatiilor cu intrarea in vigoare a Legii bugetului.

Orban: Saptamana viitoare vom sesiza Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei

PNL va sesiza saptamana viitoare Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei, a anuntat, joi, liderul PNL, Ludovic Orban, precizand ca liberalii au cerut si Avocatului Poporului sa ridice exceptie de neconstitutionalitate.

IOHANNIS SESIZEAZA CCR ASUPRA BUGETULUI: PSD nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca guvernarea PSD a esuat, nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale, care nu doar ca pune in pericol economia nationala, dar are aspecte clare de neconstitutionalitate. Presedintele a anuntat ca va sesiza CCR in privinta bugetului.

LUDOVIC ORBAN: Am amanat un pic votul la lista candidatilor pentru europarlamentare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat.

Ludovic Orban, despre buget: Se bazeaza pe date false si loveste n cetatenii romni care se afla n cea mai dificila situatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus vineri ca bugetul pe 2019, al guvernului PSD-ALDE, este unul mincinos, care se bazeaza pe date false si nu are la baza realitati economice.

Ludovic Orban: Zilele lui Dragnea sunt numarate in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca principalul obiectiv al PNL in aceasta sesiune parlamentara este demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea.

Ludovic Orban: Obsesia lui Dragnea e sa puna mana pe justitie. Perspectiva ca va trebui sa fie condamnat si inchis il face sa-si piarda mintile (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca vrea sa puna mana pe justitie si pe toate institutiile statului, referindu-se la recenta ordonanta de urgenta, adoptata de Guvern, prin care au fost.

Ludovic Orban: PSD isi doreste ca un numar cat mai mare de romani sa traiasca in saracie si subdezvoltare (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre situatia de la Ministerul Transporturilor, unde premierul Dancila l-a numit, din nou, pe Razvan Cuc, fost ministru in.

Ludovic Orban: Propunerea lui Razvan Cuc la Transporturi este o ciorba reincalzita (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a catalogat noua propunere a lui Razvan Cuc la Ministerul Transporturilor de catre premierul Dancila, drept o ciorba reincalzita. Prezent in cadrul emisiunii Dosar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )