Libnet.ro
UNICEF

22:47

UPDATE Viorica Dancila anunta OUG pe Codurile Penale / Sunt vizate doar articolele declarate constitutionale

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Viorica Dancila anunta OUG pe Codurile Penale / Sunt vizate doar articolele declarate constitutionale

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca s-a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta pe Codurile penale, fiind vizate doar articolele declarate constitutionale. Ea a spus ca a fost un vot privind oportunitatea acestei ordonante si ca nu s-a stabilit cand anume va fi adoptata. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader vine cu precizari, dupa ce Viorica Dancila a anuntat OUG pe Codurile Penale: S-a decis sa vedem care sunt posibilitatile de accelerare n partile declarate constitutionale

Ministerul Justitiei va analiza in ce masura pot fi adoptate una sau doua OUG pentru transpunerea in codurile penale a solutiilor legislative declarate constitutionale, a declarat luni ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi intr-un interviu difuzat de Antena 3, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la finalul mandatului actualului CE.

Premierul Viorica Dancila anunta ridicarea MCV pentru Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Be EU, ca raportul MCV nu afecteaza in niciun fel presedintia rotativa a Consiliului UE si ca MCV-ul va fi ridicat in cazul tarii noastre pana la.

Surse: Ce articole controversate vrea sa strecoare PSD in OUG pe Codurile Penale

Guvernul PSD-ALDE va adopta Codurile Penale prin Ordonanta de Urgenta. Decizia a fost luata in unanimitate de parlamentarii si liderii PSD intruniti intr-o sedinta extinsa a Comitetului Executiv National.

Viorica Dancila anunta schimbare sefului CNAIR: Daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada pleaca acasa

Premierul Viorica Dancila sustine ca daca pana la 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pleaca acasa,.

SONDAJ Ce credeti despre planul unei OUG pentru codurile penale?

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta pe Codurile penale. Ea a spus ca a fost votata oportunitatea unei ordonante, nu si cand va fi adoptata. Liviu Dragnea a spus ca OUG e necesara pentru ca procesul legislativ se prelungeste prea mult. Anuntul vine in contextul intensificarii speculatiilor privind o ordonanta pe amnistie si gratiere, desi premierul Dancila a exclus o asemenea OUG pana la finele anului. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre planul unui OUG pentru codurile penale?.

Tudorel Toader, precizari despre OUG pe Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, despremodificarea Codurilor Penale, mai exact cu privire la articolele declarate constitutionale. La.

Tudor Chirila: Hotii s-au intors de unde au plecat. E urgent sa scape de puscarie...

Codurile Penale vor fi modificate prin Ordonanta de Urgenta, au hotarat in unanimitate parlamentarii si liderii PSD, intruniti intr-o sedinta extinsa a Comitetului Executiv National. Decizia a starnit re.

Viorica Dancila, despre afirmatiile lui Klaus Iohannis:A venit cujigniri care nu trebuie facute de nimeni. Nu numai impotriva primului ministru, ci impotriva oricei femei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca s-a simtit jignita de Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat desemnarea noilorministri la Dezvoltare si Transporturi. Daca domnul presedinte va dori.

Viorica Dancila, anunt important pentru romani: in tara noastra vor fi create mii de locuri de munca noi

Premierul Viorica Dancila a declarat, la ceremonia de luni de inmanare a unor acorduri de finantare pentru stimularea investitiilor, ca 14 proiecte de investitii vor fi finantate din bugetul de stat, cu circa 86.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2455 seconds )