Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari, dupa demisia lui Tudose

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis cheama partidele la consultari, dupa demisia lui Tudose

Presedintele Klaus Iohannis se va consulta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu partidele si formatiunile parlamentare in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru. Presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Presedintele Romaniei cheama partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedinele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis o scrisoare partidelor politice prin care ii invita pe liderii acestora la consultari in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de premier, se arata intr-un comunicat prezentat astazi de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

Dragnea, despre miscarea pe care o va face Iohannis dupa demisia premierului: Trebuie sa fiu realist si corect... (VIDEO)

Dupa ce si-a demis al doilea guvern intr-un an, PSD se vede pus din nou in situatia de a face o propunere de premier care trebuie sa fie acceptata de presedintele Klaus Iohannis. Asta in .

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa desemneze un premier interimar, dintre membrii guvernului, dupa ce Mihai Tudose a anuntat ca nu asigura interimatul (Constitutie)

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, dupa demisia din functie, ca nu va asigura interimatul la conducerea guvernului, astfel incat, potrivit prevederilor din Constitutie, presedintele Klaus Iohannis trebuie acum sa desemneze un alt membru al guvernului ca prim ministru interimar.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor interimar la conducerea guvernului

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a anunta, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, in functia de premier interminar, dupa demisia lui Mihai Tudose, care i-a fost inaintata si pe care.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie la criza din PSD

Presedintele Klaus Iohannis si ministrul Culturii, Lucian Romascanu, au avut luni un scurt dialog la Palatul Cotroceni. Domnule ministru, mai vedem, a spus presedintele Iohannis la finalul.

Alina Gorghiu, detalii despre mutarea lui Klaus Iohannis

Senatorul Alina Gorghiu, fost presedinte al Partidului National Liberal PNL), este convinsa ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de majoritatea parlamentara si ca va numi un nou premier din partea.

Klaus Iohannis, declaratii in premiera despre pericolul reprezentat de Coreea de Nord: Romania a condamnat ferm actiunile provocatoare(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul japonez Shinzo Abe, ca Romania sustine implementarea riguroasa a sanctiunilor impuse de.

Moment istoric la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul japonez Shinzo Abe (FOTO, VIDEO)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit marti la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Liderul nipon se afla in vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a unui premier.

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei: Vor fi cooperari sectoriale in toate domenile!

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )