Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis continua consultarile cu membrii Guvernului: Ministrii de la Educatie, Sanatate, Interne si Dezvoltare, chemati la Cotroceni

B1 B1,
Klaus Iohannis continua consultarile cu membrii Guvernului: Ministrii de la Educatie, Sanatate, Interne si Dezvoltare, chemati la Cotroceni

Klaus Iohannis a demarat o serie de consultari cu ministrii, alaturi de premierul Ludovic Orban, pe teme care tin de agenda guvernamentala si fiecare domeniu de activitate in parte. Seful statului se va. continuă pe B1

Sedinta de urgenta la Cotroceni. Klaus Iohannis se intalneste cu ministrii Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a demarat o serie de consultari cu ministrii, alaturi de premierul Ludovic Orban, pe teme care tin de agenda guvernamentala si fiecare domeniu de.

Klaus Iohannis, dupa caderea Guvernului Maia Sandu: Sprijinul Romaniei va fi strict conditionat de continuarea reformelor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, dupa caderea Guvernului Maia Sandu, ca este un demers indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, iar sprijinul Romaniei, inclusiv financiar in perioada urmatoare, va depinde de cpntinuarea reformelor.

Alianta USR-PLUS isi indeamna simpatizantii sa voteze cu Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Alianta USR-PLUS ii indeamna pe membrii si simpatizantii sai sa participe la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie si sa voteze cu Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al celor doua formatiuni.

KLAUS IOHANNIS: Reexaminarea modificarilor aduse cosului minim de consum lunar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar. Iohannis considera ca, odata de valoarea cosului a fost stabilita la 6. 762 leiluna, prin lege, nu mai poate fi modificata anual cu rata inflatiei, prin HG, asa cum prevede actul normativ.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 1952005 privind protectia mediului. Potrivit.

Cifrele lui Iohannis continua sa creasca. Rezultat nimicitor

Presedintele Klaus Iohannis conduce in primul tur al alegerilor prezidentiale cu 37,49%, fiind urmat.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )