Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis raspunde solicitarii organizatiilor rezist: Sigur, se pot face! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis raspunde solicitarii organizatiilor rezist: Sigur, se pot face! (VIDEO)

Klaus Iohannis raspunde organizatiilor rezist care i-au solicitat, luni, presedintelui sa organizeze consultari dupa decizia CCR pe tema revocarii sefei DNA. in masura in care se impun consultari pentru. continuă pe B1

Klaus Iohannis: O decizie a CCR nu poate fi discutata prin referendum (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca o decizie a CCR nu poate fi discutata prin referendum, ci, prin referendum, pot fi discutate problemele din punct de vedere al constructiei statului. Este, sigur, o discutie care se p.

Mircea Badea, despre Klaus Iohannis: Sunt destul de sigur ca nu va respecta decizia CCR

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, pe tema momentului, revocarea sefei DNA, Laurei Codruta Kovesi. Eu sunt convins si voi actiona in consecinta, ca procurorii trebuie sa fie independenti. in.

Tudorel Toader, replica pentru Klaus Iohannis: A nu se confunda independenta procurorilor cu faptul ca isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a raspuns lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca procurorii trebuie sa fie independenti si nu pot fi plasati in subordinea ministrului. A nu se con.

Lovitura pentru Klaus Iohannis! DNA i-a facut dosar penal

Loviturahalucinatapentru Klaus Iohannis chiar inainte de decizia pe care trebuie sao ia in cazul lui Kovesi. DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Klaus Iohannis si a lui Carmen Iohannis in.

Plangere penala depusa pe numele lui Klaus Iohannis si a sotiei sale: DNA a declinat-o catre Parchetul Alba

O plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, a sotiei sale Carmen Iohannis si a notarul Radu Bucsa a fost depusa de catre reprezentantii Luju. ro la DNA. Procurorii anticoruptie, insa, au.

Luju.ro: Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal la DNA

Presedintele Klaus Iohannis are dosar penal. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele lui Carmen Georgeta Iohannis si Klaus Werner Iohannis in urma sesizarii redactiei Lumea Justitiei pentru cei 320. 000 euro.

CCR a respins sesizarile presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a respins astazi sesizarile presedintelui Klaus Iohannis privind Legea prin care Monitorul Oficial trece in subordinea Camerei Deputatilor si modificarea Legii de organizare a CSM.

Klaus Iohannis, iesire neasteptata pe Facebook. Ce a postat seful statului, marti dupa-amiaza

Presedintele Klaus Iohannis a publicat, marti dupa-amiaza, una dintre ideile pe care le sustinuse cu cateva ore inainte, in conferinta pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni. Potrivit sefului statului,.

Klaus Iohannis pleaca din tara in ziua in care CCR ar urma sa publice motivarea deciziei revocarii sefei DNA

Klaus Iohannis pleaca din tara joi, 7 iunie, in ziua in care, potrivit unor surse juridice, judecatorii CCR ar urma sa faca publica motivarea deciziei care il obliga pe presedinte sa semneze decretul de.

Plangere pe numele presedintelui Klaus Iohannis si al sotiei acestuia, declinata de DNA la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

O plangere penala depusa la DNA impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a sotiei sale, in legatura cu modul in care familia prezidentiala ar fi intrat in posesia a doua imobile, a fost transmisa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )