Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, reactie dupa ce nu a venit la consultarile de la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa ce nu a venit la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce nu a venit la consultarile de la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 5 septembrie a. c. , o invitatie la consultari. continuă pe Antena3

Exploziv. Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la aceeasi masa

Presedintele Klaus Iohannis a decis convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru ziua de marti, 4 septembrie, ocazie cu care se va discuta despre rectificarea bugetara. Membrii guvernului l-au acuzat.

Dezvaluiri explozive despre consultarile de la Cotroceni, convocate de Klaus Iohannis. Ce s-a discutat

Klaus Iohannis nu a participat la consultarile cu Guvernul, convocate de el insusi. Eugen Teodorovici si Tudorel Toader au fost primiti doar de consilieri prezidentiali. Consilierii prezidentiali care i-au.

Klaus Iohannis NU i-a primit pe Teodorovici si Toader la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-i primeasca la Cotroceni pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader. in schimb, cei doi ar urma sa discute despre rectificarea.

Viorica Dancila a anuntat ca joi se va afla n Spania, desi n aceasta zi a fost convocata de Klaus Iohannis pentru discutii pe tema rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a confirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca va efectua joi o vizita de lucru in Spania, unde are programata o intalnire cu regele Felipe al VI-lea. insa, in aceeasi zi, la ora 11. 30, a fost convocata de presedintele Klaus Iohannis la o noua runda de discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce marti a suspendat sedinta CSAT nefiind de acord cu propunerile guvernului. Premierul nu a precizat daca va ajunge la discutiile cu presedintele.

Sedinta CSAT s-a ncheiat. Klaus Iohannis va sustine n scurt timp o declaratie de presa

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a incheiat, marti, dupa aproximativ 45 de minute de discutii, urmand ca presedintele Klaus Iohannis sa sustina, in scurt timp, o declaratie de presa.

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca joi cu ministrii Finantelor si Justitiei pentru discutii pe tema rectificarii bugetare

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca joi cu ministrii Finantelor si Justitiei pentru discutii pe tema rectificarii bugetare, in contextul in care Guvernul a adoptat proiectul de rectificare bugetara in absenta unui aviz al CSAT si in care invitatia la consultari a fost adresata premierului Viorica Dancila, insotita de ministrii de resort. Premierul se afla insa incepand de joi intr-o vizita de doua zile in Spania.

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatului Poporului sa sesize CCR

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis ataca decizia Guvernului de a aproba rectificarea Bugetului fara avizul CSAT. Avocatul Poporului sa sesizeze CCR!

Presedintele Klaus Iohannis acuza Guvernul Dancila ca se situeaza in afara cadrului legal, prin adoptarea rectificatii bugetare fara avizul CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis o acuza pe Dancila ca a creat un precedent periculos si a depasit cadrul raporturilor institutionale, refuznd dialogul

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat-o joi pe Viorica Dancila ca a ignorat invitatia la dialog pentru gasirea unei solutii privind rectificarea bugetara. in acest context, seful statului spune ca s-a creat un precedent periculos si au fost depasite anumite limite privind relatiile institutionale.

Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei se situeaza n afara cadrului legal n vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )