Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban anunta ca va chema partidele la consultari in privinta unor posibile amanari ale alegerilor locale

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban anunta ca va chema partidele la consultari in privinta unor posibile amanari ale alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri dimineata ca saptamana viitoare urmeaza sa cheme partidele politice la consultari in privina organizarii alegerilor locale. Cel mai probabil se va discuta despre amanarea acestora, majoritaea formatiunilor cerand acest lucru. continuă pe Adevărul

Cum explica Ludovic Orban indepartarea Georgetei Bumbac din Ministerul Sanatatii Apropiata sefului PSD Constanta lucra acolo din 2011 si incasa mii de euro lunar in conducerile unor companii strategice de stat

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri dimineata, intrebat de ce a fost indepartata Georgeta Bumbac din pozitia de secretar general, ca aceasta functie este practic mana dreapta a ministrului, iar.

Apel catre Ludovic Orban. Cum sta, de fapt, situatia la Ministerul Sanatatii: Cercetati cu atentie!

In contextul crizei provocate de raspandirea virusului mortal COVID-19, Oana Gheorghiu, cofondatoare a Asociatiei Daruieste Viata, face apel catre premierul Romaniei, privind curatenia in Ministerul Sanatatii, precum si consumarea cu intelepciune a resurselor. Apel catre Ludovic Orban Pe fondul crizei medicale ce a speriat o lume intreaga, se cere ordine si respectarea unor masuri si .

Ludovic Orban a verificat personal preluarea echipamentului medical cumparat din Coreea de Sud si adus in Romania cu un avion NATO

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a verificat personal, joi, la Aeroportul Otopeni, preluarea echipamentului medical achizitionat din Coreea de Sud prin Oficiul National de Achizitii Centralizate, anunta surse citate de Antena 3.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

Orban anunta ca doua mii de kituri de testare au ajuns la Bucuresti

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, ca 2. 000 de kituri care permit testarea a 200. 000 de persoane au ajuns la Bucuresti si a subliniat ca este absolut necesar ca intreaga activitate de distribuire sa o faca Ministerul Sanatatii.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban: Este o poveste ca ne apucam noi sa testam 10.000 de persoane aleatoriu. Exista criterii clare Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca exista criterii clare si proceduri privind testarea oamenilor pentru infectii cu coronavirus, precizand ca personalul medical are prioritate, si cei care sunt vizati de anchetele epidemiologice. Faptul ca ne apucam noi sa testam acum 10. 000 de persoane este o poveste, a declarat Orban. Premierul a insistat ca Romania nu a fost pregatita si capacitatea de testare a fost limitata.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem stabili, in mod aleatoriu, persoanele care sunt diagnosticate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul intalnirii de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca autoritatile nu pot stabili in mod aleatoriu persoanele care sunt diagnosticate.

Ludovic Orban: Regret demisia ministrului Sanatatii si o inteleg. ii voi propune presedintelui numirea lui Nelu Tataru

Premierul Ludovic Orban a declarat ca regreta demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache. Orban a precizat ca va propune numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )