Libnet.ro
UNICEF

21:47

Ludovic Orban, declaratie inainte de consultarile de la Cotroceni: Am hotarat echipa de negocieri. Nu o luam in calcul pe Birchall

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, declaratie inainte de consultarile de la Cotroceni: Am hotarat echipa de negocieri. Nu o luam in calcul pe Birchall

PNL a hotarat componenta echipeide negocieri. Anuntul a fost facut de Ludovic Orban, intr-o declaratie sustinuta inainte de intalnirea de la Cotroceni pentru o noua runda de consultari. De asemenea,. continuă pe Antena3

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii si ca sustine varianta alegerilor anticipate. Am.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

UPDATE Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Tabloul macro al economiei prezentat de guvernatorul BNR si ingrijorarile imediate

Inainte de nominalizarea premierului unui guvern PNL, Ludovic Orban s-a intalnit in aceasta dimineata cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu la sediul Bancii Centrale. Discutiile au durat circa o ora iar temele abordate au fost legate de evolutia economiei europene si situatia macroeconomica a Romaniei.

Rasturnare de situatie in Guvernul Ludovic Orban. Schimbare totala de nume. Ce vor face Raluca Turcan si Rares Bogdan

Cu doar cateva ore inainte ca presedintele Klaus Iohannis sa anunte numele viitorului premier, un singur lucru pare sigur. Chiar numele acestuia: Ludovic Orban. in rest, numele viitorilor ministri se schimba.

Coincidenta bizara. Ce au in comun Ludovic Orban din Romania si Viktor Orban din Ungaria, in afara de nume. Putini si-ar fi imaginat!

Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei, si Viktor Orban, premierul Ungariei, au ceva mai multe lucruri in comun decat numele.

Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban. Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL

Guvernul Vioricai Dancila a cazut joi, in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania-ALDE. Cum ar urma sa arate cabinetul condus de Ludovic Orban? Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt pe lista PNL. Cum ar urma sa arate cabinetul condul de Ludovic Orban? Guvernul Dancila, al patrulea Guvern din istoria post-decembrista demis .

Cine este si ce meserie are sotia lui Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei. Mihaela are functie de director

Ludovic Orban ar putea fi urmatorul premier al Romaniei, dupa ce motiunea de cenzura a trecut in Parlament cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Liderul PNL face politica de peste 20 de ani. Cum era de asteptat, poporul vrea sa afle cine este sotia lui Orban si cu ce se ocupa. Mihaela .

Ludovic Orban neaga zvonurile ca Ana Birchall ar putea fi ministrul Justitiei: Nu o iau in calcul. E membru PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a respins categoric ca Ana Brichall ar putea ramane ministru al Justitiei si in guvernarea PNL. Orban se asteapta ca ProRomana sa voteze pentru investirea noului Executiv, dupa ce au pus umarul la trantirea Guvernului Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )