Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban: Redeschiderea activitatii jocurilor de noroc va fi posibila in anumite conditii sanitare si in functie de evolutia crizei epidemiologice

B1 B1,
Ludovic Orban: Redeschiderea activitatii jocurilor de noroc va fi posibila in anumite conditii sanitare si in functie de evolutia crizei epidemiologice

Premierul Ludovic Orban a avut joi, la Palatul Victoria, consultari cu reprezentantii industriei jocurilor de noroc, in contextul masurilor pe care Guvernul va continua sa le ia pentru limitarea efectelor in plan. continuă pe B1

Guvern: Redeschiderea activitatii jocurilor de noroc va fi posibila doar in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a avut joi, la Palatul Victoria, consultari cu reprezentantii industriei jocurilor de noroc. Guvernul a anuntat pe Facebook ca redeschiderea activitatii jocurilor de noroc va fi posibila in anumite conditii sanitare si in functie de evolutia crizei epidemiologice.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

LUDOVIC ORBAN: Pana pe 1 iunie, mastile de protectie sanitara trebuie sa ajunga in scoli

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut miercuri, in sedinta de Guvern, ca, pana pe 1 iunie, mastile de protectie sanitara sa ajunga in scoli, in conditiile in care cursurile de pregatire pentru examenele nationale incep pe 2 iunie.

Cum arata si cu ce se ocupa Mihaela, sotia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban este pe scena politica de ani buni, dar vorbeste foarte rar despre familia sa. Prim-ministrul Romaniei este casatorit cu Mihaela Orban si au impreuna un baiat, Tudor Andrei, in varsta de 20 de.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegeri parlamentare - in 6 decembrie, alegeri locale - la sfarsitul lunii septembrie

Premierul Ludovic Orban a confirmat, la sfarsitul acestei saptamani, declaratia lui Eugen Tomac, presedintele PMP - partid care este aliatul liberalilor la guvernare -, privind perioada in care vor fi organizate alegerile locale si cele parlamentare.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, in sedinta de Guvern: Discutam adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabilim masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati dupa 1 iunie (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in sedinta de Guvern se va discuta despre adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabileasca masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati du.

VIDEO. Ludovic Orban, o noua declaratie despre cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a reiterat, joi, faptul ca pensiile vor creste, dar o decizie in acest sens .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: De la 1 iunie, ridicam restrictiile in domeniile in care riscul epidemiologic este mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca noile masuri de relaxare a restrictiilor, care vor intra in vigoare incepand din data de 1 iunie, au fost luate in domeniile in care, potrivit specialistilor, exista ce.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, insa este prematura o astfel de decizie

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, imprumuturile accesate de Guvern. El a anuntat ca pensiile vor creste, insa este prematura o astfel de decizie.

Cristoiu, teorie-bomba. Care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu dezvaluie care sunt dedesubturile conflictului din PNL intre gruparile Ludovic Orban si Rares Bogdan, afirmand ca zazania intre cele doua tabere este rezultatul luptei pentru putere in partid si in stat, o meteahna veche a politicienilor romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )