Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marcel Ciolacu: Pe 21 iunie expira mandatele tuturor alesilor. PSD invita partidele la consultari pe data alegerilor locale (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Pe 21 iunie expira mandatele tuturor alesilor. PSD invita partidele la consultari pe data alegerilor locale (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), ca Parlamentul trebuie sa aprobe, pana pe 21 iunie, o lege care sa prevada atat. continuă pe B1

Marcel Ciolacu considera ca Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria. Ciolacu crede ca este o ipocrizie sa iesi in conferintele de presa cu masca si, de fapt, in interiorul Guvernului sa ai cu totul alte atitudini.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria.

Marcel Ciolacu: Orban trebuia sa-si dea demisia, dupa poza din biroul sau. Nu mai are niciun fel de credibilitate la romani

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminica, la Antena 3, ca premierul Ludovic Orban ar fi trebuit sa-si dea demisia in urma acelei fotografii de relaxare din biroul sau.

Spania prelungeste starea de alerta pana pe 21 iunie

Parlamentul spaniol a votat miercuri o ultima prelungire, pana la 21 iunie, a starii de alerta pentr.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea mandatelor alesilor locali: Jocul pe sub masa si aranjamentele PNL au luat sfarsit

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a facut apel la parlamentarii tuturor formatiunilor politice pentru a vota legea privind prelungirea mandatelor alesilor locali, precum si data viitoarelor alegeri. Mandatele primarilor expira pe 21 iunie.

De Ziua Copiilor, Marcel Ciolacu cere dublarea alocatiilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa un mesaj adresat tuturor copiilor pe care ii numeste supereroii zilelor de maine. La final, Ciolacu a adresat un indemn pentru ministri carora le cere sa respecte legea si sa dubleze alocatiile.

MARCEL CIOLACU: PNL-ul sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca Partidul National Liberal trebuie sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice si impreuna sa decida care este data alegerilor locale.

Marcel Ciolacu: in acest moment, Gabriela Firea este cel mai bun candidat PSD la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca, in acest moment, Gabriela F.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu: Dragnea e in inchisoare. Ce a invocat Iohannis nu au ajutat niciun pesedist

Marcel Ciolacu sustine ca toate modificarile pe care le invoca Iohannis la Legile Justitiei nu au ajutat niciun pesedist sa scape de inchisoare, din contra, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea este acum dupa gratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )