Libnet.ro
UNICEF

11:45

Orban anunta ca Guvernul va adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban anunta ca Guvernul va adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, consultari cu reprezentantii organizatiilor sindicale si patronale din cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, asupra masurilor economice si sociale necesare pentru reducerea efectelor COVID-19, discutiile vizand solutiile necesare pentru pastrarea locurilor de munca si mentinerea viabilitatii activitatilor din cat mai multe sectoare economice. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Guvernul adopta miercuri un prim set de masuri pentru sectoarele afectate de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va adopta, in sedinta de miercuri, un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate. Vom da un puternic semnal angajatilor si economiei: Guvernul va interveni pentru mentinerea locurilor de munca si continuarea activitatii in cat mai multe sectoare economice, a spus Orban.

Orban: Economia trebuie sa functioneze. Guvernul va adopta masuri pentru companii si angajati. Vom avea nevoie de rectificare inainte de termen

Premierul Ludovic Orban a declarat ca economia trebuie sa functioneze, asa ca Guvernul va adopta saptamana viitoare masuri rapide pentru sustinerea companiilor afectate si a angajatilor care au de suferit. El a precizat ca a modificat legislatia astfel incat sa poata face o rectificare bugetara inainte de termen.

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Marea Britanie anunta masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus

Marea Britanie adopta mai multe masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus, intre care se numara evitarea contactelor intre persoane si deplasarile care nu sunt necesare.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

VIDEO Sprijinirea platii somajului tehnic de catre companii- una dintre masurile pe care Guvernul le va aproba maine

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in sedinta de maine n. n. miercuri), Guvernul va adopta un prim set de masuri pentru sustinerea companiilor si salariatilor din sectoarele afectate de COVID-19. Orban a discutat marti cu sindicatele si patronatele masurile necesare pentru pastrarea locurilor de munca si mentinerea viabilitatii activitatilor din cat mai multe sectoare economice.

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ludovic Orban anunta un plan de masuri de combatere a riscurilor economice generate de pandemia de coronavirus

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta un plan de masuri economice pentru combaterea riscurilor generate in economie de pandemia de coronavirus.

Banca Transilvania anunta un set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor in criza coronavirusului

Banca Transilvania anunta un prim set de masuri imediate pentru sustinerea IMM-urilor si a companiilor care lucreaza cu BT, afectate de actualul context, printre care si reducerea ratelor de credit.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2574 seconds )