Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

ACTUALIZARE - Claudiu Nasui, USR, dupa consultarile cu Iohannis: intelegem ca va fi nominalizat tot Orban --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a decis sa faca consultarile cu partidele parlamentare prin sistem de teleconferinta Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

Klaus Iohannis are consultari in vederea desemnarii unui nou premier

Presedintele Klaus Iohannis se consulta astazi cu partidele si formatiunile parlamentare, in vederea.

Ce meserie are sotia lui Lucian Mandruta. Motivul pentru care au inceput sa discute planurile de criza

In ultima perioada Lucian Mandruta apare, din ce in ce mai des, in public si a devenit un adavarat formator de opinie. Cu o activitate intensa pe retele de socializare, Lucian Mandruta reuseste de fiecare data sa surprinda, atat prin parerile sale pe marginea subiectelor de interes general, dar si prin dezvaluirile facute. Ce meserie .

Ludovic Orban se intalneste cu reprezentantii partidelor parlamentare pentru a stabili data alegerilor locale

Potrivit unui anunt al Guvernului, premierul interimar Ludovic Orban se intalneste, marti, cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea elaborarii hotararii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )